Klopp kom med skadenytt:Henderson har vært på skann. Thiago rekker pre-season

Kaptein Jordan Henderson har vært på skann, og kan miste Brentford-kampen.

I onsdagens kamp mot Fulham kunne det se ut til at kaptein Jordan Henderson haltet litt ved et par anledninger, men veteranen ble værende på banen i samtlige minutter og fullførte kampen.

På fredagens pressekonferanse bekreftet Jürgen Klopp at Henderson hadde et problem, og at han hadde blitt sendt til skann.

– Jordan Henderson må vi vente og se med. Han hadde en skann i går, og vi har ikke resultantene ennå. Det er ikke noe stort, men kanskje det er nok til at han mister morgendagens kamp, sa Klopp.

Han bekreftet også at Diogo Jota igjen var usikker, og slet med ryggen.

– Diogo Jota har ryggproblemet sitt med et bristet ribbein. Han kunne trene i går, men vi gjorde ikke så mye. Han var ikke i fare for noe fysisk kontakt og slike ting, så vi må vente og se, sa Klopp.

Thiago klar til pre-season

Manageren bekreftet ellers at Thiago Alcantara har operert for hofteproblemet sitt, og at det er samme hofteskaden som har gitt ham problemer tidligere denne sesongen.

32-åringen mister resten av sesongen, men kommer til å være klar igjen til pre-season.

Roberto Firmino vil først være tilbake i trening sammen med laget i neste uke, og mister med det også Brentford-kampen. Naby Keita er ikke aktuell, mens Alex Oxlade-Chamberlain ikke ble nevnt.

Liverpool - Brentford spilles lørdag kl. 18.30, og vises på Viaplay og TV3+.

– De positive tingene som har skjedd i denne klubben de siste 7,5 årene ville ikke skjedd uten James Milner

Vi fulgte pressekonferansen– De positive tingene som har skjedd i denne klubben de siste 7,5 årene ville ikke skjedd uten James Milner

Jürgen Klopp var innom mange interessante temaer på dagens pressekonferanse.

En stor utfordring i sommerens transferkabal

En stor utfordring i sommerens transferkabal

Liverpool vil trenge engelske spillere...

Innsikt 05.mai 11:04