– Jeg synes de er uheldige som ikke har vunnet flere titler de siste fire-fem årene

Thomas Frank mener at Liverpool er det aller vanskeligste laget å møte.

Lørdag kveld kommer Brentford til Anfield. De røde har nå vunnet fem kamper på rad, for første gang i en skuffende 2023/24-sesong, og Brentford-manager Thomas Frank gir Liverpool favorittstempelet.

Brentford har selv vunnet sine to siste kamper, mot Chelsea og Nottingham Forest, og kommer til kampen etter en uke fri.

– De er i god form, er en fantastisk klubb med fantastiske spillere og en fantastisk manager. Når det er høylytt, er Anfield en av de vanskeligste stadionene å komme til. Vi fikk erfare det forrige sesong, med et klart 3-0-tap, så det er et fjell som må bestiges på lørdag, sier han på pressekonferansen før kampen.

– For å snu på det, så tror vi alltid at vi kan få til noe i alle kamper. Det er det som har fått oss dit vi er i dag. Men de er åpenbart klare favoritter, sier Frank.

– Uheldige som ikke har vunnet mer

Den danske manageren er veldig imponert over det Jürgen Klopp har fått til i Liverpool, og synes de røde er uheldige som kun sitter igjen med én Premier League-tittel de siste årene.

– Vi har sett Liverpool ha noen bemerkelsesverdige seire gjennom denne sesongen. Jeg vet ikke mer om dem og hvorfor de ikke har prestert jevnere. Jobben de har gjort der over de siste fire-fem sesongene burde gitt dem enda flere titler, så jeg synes de har vært ganske uheldige, sier han.

Han beskriver de røde som det vanskeligste laget å møte.

– Jeg elsker måten de spiller på, og mener de kanskje er det vanskeligste laget å spille mot når de er på sitt beste, fordi de er så gode på å spille direkte. De har store trusler i bakrom, slår innlegg, kombinerer, og har spillere i toppklassen, så det er vanskelig å hindre dem rom.

Liverpool - Brentford spilles lørdag kl. 18.30, og vises på Viaplay og TV3+

Påstår at Mac Allister ønsker overgangen til Liverpool

Påstår at Mac Allister ønsker overgangen til Liverpool

Ryktebørsen 05.mai 11:49
En stor utfordring i sommerens transferkabal

En stor utfordring i sommerens transferkabal

Liverpool vil trenge engelske spillere...

Innsikt 05.mai 11:04