Leeds inn i kampen om Milner

James Milner kan få et tilbud fra gamleklubben dersom de holder plassen.

Leeds er på full fart ned i Championship, men har fremdeles mulighet til å redde plassen dersom de kan plukke nok poeng i de to siste kampene mot West Ham og Tottenham. Skulle de klare den bragden, vil de ifølge Mike Keegan i Daily Mail være interessert i å hente James Milner hjem til Yorkshire. 

37-åringen begynte sin Premier League-karriere som 16-åring i Leeds før turen gikk videre til Newcastle da klubben havnet i krise. Kjærligheten for barndomsklubben har imidlertid aldri forsvunnet, og Milner vil nok ikke være helt fremmed for en retur dersom Premier League-fotball er på menyen. 

Snart vil 7, 8, 9 og 10 stå ledige

Snart vil 7, 8, 9 og 10 stå ledige

Fire ikoniske draktnummer vil stå tomme til sommeren.

Innsikt 10.mai 12:12
Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Jürgen Klopp ønsket å ha James Milner med seg videre, men får neppe viljen sin nå.

Kommentar 04.mai 18:00

Men Daily Mail legger til at det fremdeles er Brighton som er favorittene til å sikre seg signaturen til midtbanespilleren. Skal Leeds ha en mulighet til å kaste seg inn i kampen, må de sikre plassen. Men Brighton kan også etter all sannsynlighet tilby spill i Europa. 

I artikkelen legger Keegan til at det er flere klubber som er interessert i å hente Milner, men at Brighton altså er favoritter. 

Jürgen Klopp har ikke lagt skjul på at han ønsker å ha Milner med videre, men han ser altså ikke ut til å få viljen sin. 

– Han vet hvor høyt jeg verdsetter ham. Han er en utrolig viktig del av dette laget, og jeg ville ha elsket å ha jobbet sammen med ham enda lenger, sa Klopp tidligere i mai.

«Alexander-Arnold var fantastisk, pasningene hans til tider geometrisk perfekte»

Dette skriver avisene:«Alexander-Arnold var fantastisk, pasningene hans til tider geometrisk perfekte»

Liverpool vant oppskriftsmessig over Leicester mandag kveld, og fortsetter å sette press på lagene foran dem på tabellen. Dette skriver de engelske avisene, etter scousernes dominerende forestilling på King Power.

Innsikt 16.mai 11:02
Nunez sin skade er ikke alvorlig

Nunez sin skade er ikke alvorlig

Angrepsspilleren stod over mot Leicester.