Nunez sin skade er ikke alvorlig

Angrepsspilleren stod over mot Leicester.

Darwin Nunez var ikke i troppen da Liverpool slo Leicester 3-0 på King Power Stadium og holdt liv i topp fire-drømmen mandag kveld. Før kampen kunne Jürgen Klopp fortelle at angrepsspilleren hadde pådratt seg en skade i storetåa på trening. 

– Ettersom det var snakk om en bortekamp så langt unna måtte vi ta en avgjørelse om troppen dagen før kamp, og da ble han ikke involvert. Han er her nå fordi han ønsker å støtte laget, men han kunne ikke spille, sa Klopp.

Manageren la til at han tror uruguayaneren kan bli tilgjengelig til de to siste kampene av sesongen. 

– Det så ikke sånn ut, men så kjente han litt mer smerter etter treningen. Så vi må undersøke det nærmere, sa han.

Klopp kunne for øvrig bekrefte at Roberto Firminos fremgang går etter planen og at han trolig vil være i full trening med laget fra og med onsdag. Da kan brasilianeren få sitt ønskede farvel med publikum på Anfield i lørdagens kamp mot Aston Villa. 

Bekrefter treningskamper mot Leicester og Bayern München

Bekrefter treningskamper mot Leicester og Bayern München

Liverpool returnerer til Singapore i sommer.

Derfor tok Klopp æren for Trents kanonkule

Jürgen Klopp: Derfor tok Klopp æren for Trents kanonkule

Liverpools trener var svært fornøyd etter en solid bortekamp, og spesielt med det siste målet.