Bekrefter treningskamper mot Leicester og Bayern München

Liverpool returnerer til Singapore i sommer.

Liverpool FC har tirsdag kommet med en bekreftelse på at det skal spilles to treningskamper under klubbens opphold i Singapore i sommer. Leicester City og Bayern München er de to lagene de røde skal møte som del av Singapore Festival of Football. 

Kampen mot Leicester, som fort kan være i Championship når den tid kommer, spilles på National Stadium søndag 30. juli. Tre dager senere, onsdag 2. august, er Sadio Mané og Bayern München motstander på samme arena.

Dagen før kampen mot Leicester blir det en treningsøkt som er åpen for supportere, og klubben vil også delta på en rekke arrangementer i løpet av oppholdet. 

Reiser til Tyskland på treningsleir

Reiser til Tyskland på treningsleir

Jürgen Klopp avslørte under den lukkede delen av tirsdagens pressekonferanse at Liverpool vil reise til Tyskland på treningsleir foran 2023/24-sesongen.

Nå skal Liverpools plan for sommeren være klar

Nå skal Liverpools plan for sommeren være klar

Jürgen Klopp ser ut til å få viljen sin.

Mye støtte i Singapore

– Vi gleder oss veldig til å dra tilbake til Singapore som del av sommerens oppkjøring. Vi ble veldig imponert over fasilitetene i fjor - alt fra treningsanlegget til stadion og infrastrukturen - så vi nølte ikke med å gripe muligheten da den kom igjen, sier kommersiell direktør Ben Latty i Liverpool FC. 

Han sier at en femtedel av befolkningen i Singapore er Liverpool-supportere, og at det blant annet derfor er viktig for klubben å komme på besøk. 

Foreløpig er det ikke bekreftet flere treningskamper gjennom sommeren, men det skal bli lagt opp til en treningsleir i Tyskland før turen går til Singapore. 

Derfor tok Klopp æren for Trents kanonkule

Jürgen Klopp: Derfor tok Klopp æren for Trents kanonkule

Liverpools trener var svært fornøyd etter en solid bortekamp, og spesielt med det siste målet.

Jürgen Klopp har funnet sin «nye signering» – og han heter Curtis Jones!

Kampkommentar Leicester - Liverpool:Jürgen Klopp har funnet sin «nye signering» – og han heter Curtis Jones!

Liverpools scousere leverte verdensklasse på gressmatten, men det var en annen rød spiller som fikk sin hyllest fra borteseksjonen.

Kommentar 15.mai 23:43