David Lynch:«Liverpool har kontaktet Ron-Robert Zieler»

Jürgen Klopp kan slå to fluer i en smekk om han får tak i den tyske keeperen. Han har nemlig en fortid i Manchester United.

Ifølge David Lynch i Football Insider skal Klopp og co kontaktet Ron-Robert Zieler for å få ham til Anfield denne sommeren. Det melder han torsdag ettermiddag.

«Liverpool har kontaktet hans representanter i forkant av en potensiell overgang», skriver Lynch.

Hannover-keeperen har en spesiell detalj fra fortiden som kan gjøre ham mer attraktiv på Merseyside. Zieler spilte nemlig ungdomsfotball for Manchester United tilbake i 2008. Det gjør keeperen til en «homegrown»-spiller. En detalj som har blitt viktigere og viktigere for Liverpool de siste årene. 

For øyeblikket har klubben syv slike spillere i troppen. Det er Trent Alexander-Arnold, Joe Gomez, Jordan Henderson, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Nat Phillips og Caoimhin Kelleher. De fire sistnevnte vil sannsynligvis forlate klubben denne sommeren, og nye spillere vil ta deres plass.

Da kan det være en god idè å få på plass en reservekeeper bak Alisson som blir innlemmet i denne kvoten spillere, for det vil bli et problem i en sommer hvor Liverpool jakter flere utenlandske spillere.

Du kan lese mer om dette her:

En stor utfordring i sommerens transferkabal

En stor utfordring i sommerens transferkabal

Liverpool vil trenge engelske spillere...

Innsikt 05.mai 11:04

Utskiftninger

Det er sannsynlig at Adrian vil forsvinne fra Merseyside i sommer. Spanjolens kontrakt går ut om en drøy måned. Det samme gjelder også Caoimhin Kelleher, som skal være på jakt etter mer spilletid.

Da åpner det seg plutselig et stort hull bak Alisson på Liverpools keeperplass. De røde har talentfulle målvakter på akademiet, men en mer erfaren andrekeeper kan være en god løsning om Liverpools soleklare førstevalg skulle bli skadet.

Denne sesongen har Zieler stått i mål for Hannover i 2. Bundesliga. Klubben befinner seg midt på tabellen, og har dermed ingen sjanse til å kjempe om et opprykk til Tysklands øverste divisjon. Det er også uvisst når Zielers kontrakt utløper. Lynch skriver til sommeren, mens BILD opererer med 2024.

Keeperen har en god CV å vise til med flere hundre kamper i Bundesliga. Han står også registrert med et fåtall kamper for Leicester i Premier League.

– Det var tøft, men jeg føler meg som en mer erfaren spiller

Owen Beck om tiden i Portugal og Bolton:– Det var tøft, men jeg føler meg som en mer erfaren spiller

Owen Beck hadde en vanskelig høstsesong på utlån til Portugal og Bolton, men nå er han tilbake i varmen med Diaz og co.

Økonomisk er forskjellen enorm

Med tre kamper igjen spiller Liverpool om plass i EuropaØkonomisk er forskjellen enorm

Liverpool kjemper om europacupspill denne våren – men hvor mye penger er det i de ulike turneringene?

Innsikt 11.mai 15:06