Liverpool ønsker seg Mason Mount – men det gjør også Chelseas kommende manager

Mauricio Pochettino vil prioritere å ha Mount med videre.

Det skal bare være et spørsmål om tid før Mauricio Pochettino presenteres som Chelseas nye manager, og tar over til sommeren.

Argentineren med en fortid i Southampton, Tottenham og Paris Saint-Germain skal være den som trimmer stallen etter Chelseas voldsomme kjøpefest de to siste overgangsvinduene og får antallet spillere ned – men en han ønsker å få med seg videre er Mason Mount.

Det rapporterer Sami Mokbel i Daily Mail

Ønsket i Liverpool

Mount har ikke klart å komme til enighet med Chelsea om en ny kontrakt, og partene har vært i forhandlinger i lang, lang tid. Avtalen hans går ut neste sommer, og det har gjort at Liverpool og Arsenal har vært ute etter ham.

Uenigheten har handlet om penger, der Mount ønsker å få betalt like mye som de andre nøkkelspillerne i Chelsea. Han har vært på en beskjeden lønn helt siden han slo gjennom.

Ifølge Daily Mail ser Pochettino på Mount som en mulig nøkkelspiller for sitt prosjekt, og en spiller som kan spille en viktig rolle for laget slik han ser det for seg. Han skal være spesielt begeistret for arbeidsmoralen hans uten ball, og tror han vil passe spillestilen hans.

Chelsea-eier Todd Boehly møtte Mounts representanter de siste ukene, men så langt har ikke partene kommet til noen enighet. Skulle det ikke skje, vil Chelsea måtte selge spilleren tidlig i overgangsvinduet slik at det kommer med regnskapene for årets sesong, noe som er viktig for en klubb som har brukt så mye penger og kan få problemer med Financial Fair Play.

Vardy mener at å redde plassen vil være større enn ligagullet i 2016

Klubblegenden før møtet med Liverpool: Vardy mener at å redde plassen vil være større enn ligagullet i 2016

Veteranen, med to mål på de tre siste, forventes å lede angrepet mot Liverpool.

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

Dette er Schmadtkes beste signeringer i karrieren

På tyskerens liste finner vi ikke de største stjernene, men heller flere smarte kjøp.

Innsikt 10.mai 21:34