Troverdig journalist:Manchester United kaster seg inn i kampen om Mason Mount

Liverpools erkerival har lagt inn et bud på 55 millioner pund, ifølge troverdig journalist.

Liverpool har vært ryktet til Mason Mount i flere måneder, og det er ingen tvil om at Jürgen Klopp er en stor supporter av engelskmannen. Hans fremtid i Chelsea er svært usikker, og flere klubber har vist sin interesse for 24-åringen.

Den siste i rekken er Liverpools erkerival Manchester United. Ifølge Daily Mail-journalist Sami Mokbel har de røde djevlene lagt inn et bud på landslagsspilleren.

«Mount er et hovedmål for Erik ten Hag på vei inn i sommerens overgangsvindu, og United-sjefen ønsker en avtale på plass så fort som mulig. Kilder på Old Trafford indikerer at klubben snart skal snakke med spilleren», skriver Mokbel onsdag formiddag.

Ifølge journalisten skal Manchester-klubben også ha lagt inn et bud på 55 millioner pund, en pris som er langt under Chelseas ønskede sum på 85 millioner.

Det kan likevel bety trøbbel for Liverpool, som sannsynligvis ikke kan tilby Champions League-deltakelse i høst.

Klubbens nye sjef Mauricio Pochettino vil beholde midtbanespilleren, men med den ekstreme pengebruken det siste året virket det høyst tvilsomt at dette vil bli en realitet. Mikel Artetas Arsenal skal også være interessert.

PÅ JAKT: Erik ten Hag har pekt seg ut Mason Mount som sitt hovedmål inn mot sommerens overgangsvindu.

PÅ JAKT: Erik ten Hag har pekt seg ut Mason Mount som sitt hovedmål inn mot sommerens overgangsvindu.

Tidligere i mai meldte Mokbel om stor interesse for Anfield. Mounts uenigheter med Chelsea har vært et pågående problem for London-klubben, og de røde ønsket å utnytte situasjonen denne sommeren. Det kan bli vanskeligere enn først antatt.

I skrivende stund virker det som Mac Allister er Liverpools hovedprioritet, og det er heller tvilsomt at de røde vil sette inn støtet hos Mount før argentineren eventuelt er klar for klubben.

Det virker også usannsynlig at Chelsea vil gjenoppta kontraktssamtalene med Mount. Klubbens eier, Ted Boehly, har brukt rundt 600 millioner pund det siste året, men har ikke prioriert å få på plass en ny avtale for Mount. I tillegg er blåtrøyene tvunget til å selge spillere denne sommeren.

24-åringens kontrakt går ut sommeren 2024.

– Jeg er en stor tilhenger av Mount

Jamie Carragher til TAW:– Jeg er en stor tilhenger av Mount

Den tidligere Liverpool-spilleren mener interessen for Mount og Mac Allister tyder på at Klopp prøver å fornye laget.

Liverpool ønsker seg Mason Mount – men det gjør også Chelseas kommende manager

Liverpool ønsker seg Mason Mount – men det gjør også Chelseas kommende manager

Mauricio Pochettino vil prioritere å ha Mount med videre.