Syv spillere forlater Liverpool FC Women

Utskiftninger for både damene og herrene til sommeren.

Liverpool FC bekrefter på sine nettsider at Megan Campbell, Charlotte Clarke, Ashley Hodson, Carla Humphrey, Leighanne Robe og Rhiannon Roberts vil forlate klubben ved sesongslutt.

Samtlige er på utgående kontrakt.

Fra før av er det kjent at målvakten Rylee Foster drar. 24-åringen fra Canada har slitt etter at hun nesten mistet livet i en bilulykke i 2021.

Ifølge Emma Sanders i BBC Sport vil angriperen Yana Daniels og forsvarsspiller Jasmine Matthews skrive kontraktsforlengelser. 

Duoen har og kontrakt som løper til sommeren.

Her er en kort presentasjon av spillerne som er meldt i avgang.

Den mest profilerte er Ashley Hodson som med sine 135 kamper, siden hun debuterte i 2014, har satt klubbrekord for Liverpool FC Women etter at de ble profesjonalisert. Hun var med det en del av laget som vant ligaen. Denne sesongen har hun vært utlånt til Birmingham City Women.

Cambridge-fødte Leighanne Robe har vært et populært ansikt på sosiale medier, og blant fansen, og reiser med over 100 kamper i bagasjen.

Hardtkjempende Rhiannon Roberts kom i 2018 og luktet lenge på å nå 100 kamper.

Megan Campbell har to sesonger i de rødes forsvar. Iren er og kjent for en solid dødballfot.

Carla Humphrey ble hentet sommeren 2021, for å ta laget tilbake til toppserien. Midtbanespilleren fikk over 30 kamper i løpet av de to sesongene.

Unge Charlotte Clarke tilførte bredde på målvaktsplass. 2000-modellen har på utlån til West Bromwich Albion Women, samtidig som hun har trent en del med Liverpool.

Rylee Foster har alderbestemte kamper for Canada, og en «You'll Never Walk Alone»-tatovering på armen. Det spørs hvordan fremtiden blir for 24-åringen, som pådro seg syv brudd i nakken i bilulykke i 2021, og har måttet gå med nakkekrage i flere måneder.

Damelaget sikret seg ny superligakontrakt

Damelaget sikret seg ny superligakontrakt

Liverpool FC Women slo høytflyvende Manchester City, og vil spille i FA Women's Super League også neste sesong.

Nyheter 07.mai 17:05
Se hva Firmino delte ut i avskjedsgave til de ansatte

Se hva Firmino delte ut i avskjedsgave til de ansatte

Brasilianeren hadde forberedt 200 gaveesker med blant annet en egen parfyme.

Nyheter 25.mai 11:22

Trener Matt Beard sier: 

– Jeg vet fansen vår vil bli med meg i å ønske alle disse spillerne på veien videre hell og lykke i fremtiden. Det er en naturlig del av fotballen at tropper utvikler seg og endres men vi vil følge deres fremtidige utvikling med stor interesse.

– Jeg er glad vi har en siste kamp på lørdag for at supporterne kan hylle deres arbeid i kamper, på treningsfeltet og som en del av gruppa.

Liverpool avslutter sesongen mot Manchester United hjemme på Prenton Park, lørdag 16:00. Kampen kan du se på Viaplay.