Med i kampen om enda en fransk midtbanespillerSkal allerede være i samtaler

Liverpool skal ha vært i kontakt med spillerens agenter.

Jörg Schmadtke har tydeligvis en veldig travel første dag på jobb som sportsdirektør for Liverpool. Tidligere tirsdag meldte L’Equipe at de røde hadde hadde startet samtaler med Nice om en overgang for Khephren Thuram.

Nå melder Tobi Altschäffl, vanligvis en veldig troverdig journalist i Bild, at de røde har vært i kontakt med en annen fransk midtbanespiller. 

De røde skal være med i kampen om Borussia Mönchengladbach sin 22 år gamle midtbanespiller Manu Koné. LFC skal allerede ha vært i kontakt med spillerens agent for å melde om sin interesse, og representantene hans omtaler interessen som «betydelig og genuin».

Oppdatering: Nå melder også Christian Falk, en annen tysk journalist med godt kontaktnett, at Liverpool er i samtaler med spilleren og at han kan være et alternativ til Jude Bellingham som de røde ikke lenger er med i kampen om. 

Fabrizio Romano skriver også at han er en av spillerne på Liverpools liste denne sommeren, og de røde er allerede informert om hva som skal til for å kjøpe ham. Det skal være muligheter for å få ham ut av Gladbach denne sommeren.

40-45 millioner euro

Det er en spiller som skal verdsettes til 40-45 millioner euro.

Koné kom til tysk fotball fra Toulouse i 2021. Han spilte 59 kamper for den franske klubben, før han ble Gladbach-spiller. Der han har spilt 60 ganger, og spiller sentralt på midtbanen.

I årets sesong skal han ha variert litt i prestasjonene. Han har en kontrakt som går ut til 2025, men med opsjon til å forlenge til 2026. Gladbach skal ha behov for å få inn friske midler selv for å kunne være aktive i sommerens overgangsvindu, og det kan gjøre det mulig for Liverpool å få til en avtale for en ok pris.

– Klopp bestemmer, men Schmadtke er den som skal få ting til å skje

– Klopp bestemmer, men Schmadtke er den som skal få ting til å skje

Den tyske Bundesliga-eksperten Raphael Honigstein forteller om Jörg Schmadtke.

Skal ha startet forhandlinger med Nice

Skal ha startet forhandlinger med Nice

Liverpool er på midtbanejakt – og ser igjen mot Frankrike.