Tilskuerrekord i damelagets siste kamp for sesongen

LFC Women så lenge ut til å gå mot et sterkt poeng, men det holdt ikke helt inn.

LIVERPOOL FC WOMEN - MANCHESTER UNITED WOMEN 0-1 (0-0): Den siste serierunden i Women's Super League ble spilt i ettermiddag, og på Prenton Park fikk tilskuerne bevitne et skikkelig rivaloppgjør. Bortelaget trakk det lengste strået, men de røde var med på notene er store deler av kampen.

United gikk inn til kampen med et litt annet utgangspunkt enn hjemmelaget. De kunne nemlig vinne tittelen i ettermiddag, om Chelsea skulle tape mot tabelljumbo Reading. Emma Hayes og co leverte varene i sin kamp, og tok dermed også gullet.

Liverpool spilte for heder og ære, ganske likt som mennene skal ut å gjøre søndag. De røde sikret plassen tidlig i mai, og avslutter sesongen på en flott syvendeplass etter fjorårets opprykk.

PÅ BANEN: Missy Bo Kearns, som nylig ble kåret til årets unge spiller, var på banen i dagens kamp.

En knepen seier

Et rekordhøyt antall tilskuere ble vitne til en tøff og jevn kamp på Prenton Park, men det var bortelaget som var best. 5 778 tilskuere var på plass for å se Missy Ko Kearns og resten av gjengen spille fotball for siste gang denne sesongen.

Liverpools forsvar holdt ut i store deler av kampen, og leverte en solid opptreden gjennom 90 minutter. United åpnet kampen best, men keeper Rachael Laws registrerte ikke sin første redning før i midten av den første omgangen.

Den 32 år gamle keeperen var på plass igjen like før pause når hun stoppet en flott halv-volley fra Nikita Parris, via tverliggeren. Bortelaget presset på for en åpningsscoring, men det var Liverpool som var nærmest i starten av den andre omgangen.

Katie Stengel var farlig frempå med et forsøk på hodet, før Natasha Dowie ble satt på banen av trener Matt Beard. Hennes første involvering etter innbytte var å slå et lavt og godt innlegg mot Emma Koivisto, men forsøket ble avverget av United-keeper Earps.

Like etter tok bortelaget ledelsen etter en scoring av den spanske landslagsspilleren Lucia Garcia, som hadde kommet inn fra benken.

Innbytter Yana Daniels prøve å få med seg et poeng for de røde på tampen av kampen, men hennes forsøk på en halv-volley endte over målet. Da endte det med tre poeng til Manchester United.

Liverpools lag: Laws, Fahey (Roberts 66), Bonner, Matthews, Koivisto (Robe 75), Nagano, Kearns (Humphrey 75), Hinds (Daniels 86), Holland, Van der Sanden (Dowie 66), Stengel

Reserver: Cumings, Kirby, Lundgaard, Taylor