VAR-endringen Klopp kunne tenkt seg

Jürgen Klopp kan tenke seg en stor endring i dagens VAR-system.

Fredag må Jürgen Klopp svare for seg foran FA, og det er forventet at manageren vil få en streng straff etter sitt andre raseriutbrudd mot dommerstanden.

Det var da Ben Davies rev ned Mohamed Salah, på samme måte som Bernardo Silva gjorde tidligere i sesongen, at det rant over for Klopp i søndagens kamp mot Tottenham. Mot City henvendte han seg til assistentdommeren på linja – mens det var fjerdedommeren etter at Diogo Jota hadde scoret vinnermålet som fikk det på søndag.

Etterpå uttalte Klopp seg veldig kritisk om Paul Tierney, og FA mener at uttalelsene kan tolkes som at han mener dommeren har en agenda mot hans lag.

Mac Allister vil tilbys en kontrakt til 2028

Mac Allister vil tilbys en kontrakt til 2028

Ryktebørsen 04.mai 19:24
Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Det ser ut som vi må ta farvel med tidenes Bosman-signering og en ekte klubblegende

Jürgen Klopp ønsket å ha James Milner med seg videre, men får neppe viljen sin nå.

Kommentar 04.mai 18:00

– Kunne vært interessant for fotball

Men det er ikke bare i Premier League Klopp har irritert seg over dommeren den siste uken. Forrige fredag klarte ikke Borussia Dortmund å slå Bochum, og det var en svært kontroversiell straffesituasjon i kampen der Klopps gamleklubb ble snytt. Spissen Karim Adeyemi ble tatt av Danilo Soares, men dommer Sascha Stegemann viftet spillet videre uten at hendelsen ble sett på.

I etterkant har Stegemann og det tyske fotballforbundet sagt at det var feil, og at det ville blitt straffespark dersom det ble sett på.

Situasjonen kan du se 3 minutter og 24 sekunder inn i høydepunktene under:


Resultatet gjorde at Bayern kunne ta igjen tabelltoppen, og leder nå poenget foran Dortmund med fire kamper igjen av sesongen.

Klopp kunne tenkt seg en endring som vi ser i andre sporter, der det er mulig å utfordre en dommeravgjørelse og få VAR til å se på den.

– En mulighet til å utfordre slik vil være en løsning som kan unngå at slikt skjer i fremtiden. Det er en interessant idé for fotballen, sier Klopp i et intervju med tyske Kicker, sitert av France 24.

– Det er mange gode eksempler på hvordan dette kan fungere. I landhockey for eksempel, har denne muligheten til å utfordre avgjørelser lenge vist seg å være verdt det.

I amerikanske sporter kan hovedtrenere utfordre avgjørelser. Det kan skje i basketball (NBA), og sporter som rugby. Tennisspillere kan også utfordre og få en ekstra sjekk med teknologi dersom de er uenig i om en ball er ute.

«Mohamed Salah kunne ikke ha gjort mer for å vise at han misliker Europa League»

Dette skriver avisene:«Mohamed Salah kunne ikke ha gjort mer for å vise at han misliker Europa League»

Engelske aviser tror ikke Liverpool-spillerne har gitt opp håpet om Champions League-spill neste sesong.

Innsikt 04.mai 11:58
Scouseren fortsetter å skinne i sin nye rolle

Spillerbørs etter Liverpool - FulhamScouseren fortsetter å skinne i sin nye rolle

Vi har Trent Alexander-Arnold som bestemann mot Fulham.

Kommentar 03.mai 22:53