Bekrefter utlån av Ramsay

Liverpool FC bekrefter at høyrebacken lånes ut.

Tidligere tirsdag meldte journalistene som følger Liverpool tettest at Calvin Ramsay skal spille for Preston neste sesong.

bekreftes det av Liverpool FC.

Store skadeproblemer gjorde at Ramsay kun fikk to kamper for de røde forrige sesong. Debuten kom på slutten mot Napoli i Champions League, før han fikk sin hittil eneste start i ligacupen mot Derby på Anfield.

De røde betalte fire millioner pund og gjorde ham til Aberdeens dyreste salg noen gang da de kjøpte ham i fjor sommer, etter en sesong der han ble kåret til årets unge spiller i Skottland. Summen kan stige med ytterligere 2,5 millioner pund i bonuser. Ramsay har allerede fått sin landslagsdebut for Skottland, men måtte tidligere i vår operere, og er uaktuell for landskampene mot Norge og Georgia den kommende uken.

Han er fortsatt under rehabilitering etter operasjonen, og planen er at han skal møte sine nye lagkamerater for pre-season i midten av juli.

Skal spille Championship

Det skal ha vært stor interesse for Ramsay, men det gode forholdet mellom klubbene skal ha gjort at valget falt på Preston, skriver The Athletic. Ramsay er fortsatt med i Jürgen Klopps langtidsplaner, men manageren føler at han trenger førstelagsfotball etter å ha mistet så mye det siste året på grunn av alle problemene.

Preston ble nummer 12 i Championship forrige sesong, og er en klubb Liverpool har et godt forhold til. De røde kjøpte Ben Davies fra klubben i januarvinduet i 2021, en handel de etterhvert tjente godt på med både utlån og etterhvert salg.

Sepp van den Berg hadde halvannen veldig god sesong på Deepdale. Det er en bane der det er ventet at Liverpool skal bruke som hjemmebane i sommer for en kamp i pre-season 7. august, like før sesongen starter.

Klubben ledes av Ryan Lowe, som er en ung manager på 44 år som kommer fra Liverpool. Han spilte sin ungdomsfotball i LFC, før han pådro seg et alvorlig ankelbrudd. Han er kjent som en veldig god venn av Steven Gerrard, som kom opp gjennom klubben på samme tid selv om han er to år yngre.

Han har vært Prestons manager siden desember 2021.

Calvin Ramsay skal lånes ut til Preston

Calvin Ramsay skal lånes ut til Preston

Talentet som skulle presse Trent Alexander-Arnold vil søke spilletid i Championship.

Reise til Anfield med Ving og supporterklubben

Reise til Anfield med Ving og supporterklubben

Noen av fordelene og tryggheten med å reise til Anfield med Ving og supporterklubben. Møt noen av våre reiseledere.

Reise 13.jun 10:32