Reise til Anfield med Ving og supporterklubben

Noen av fordelene og tryggheten med å reise til Anfield med Ving og supporterklubben. Møt noen av våre reiseledere.

Som eneste norske reiseselskap har Ving en langsiktig avtale direkte med Liverpool FC. Ving har i tillegg jobbet med klubben i mange år.  

Velger du å reise med Ving og supporterklubben til Anfield er du derfor i de tryggeste hender.

Alle våre turer er medlemsturer. Ikke medlem av supporterklubben?

Vings avtale med Liverpool FC omfatter Anfield Code Lounge. Loungen ligger på Main Stand og setene er fra rad 37 til 42. (Det er 93 rader på Main Stand, så Vings seter har en fin plassering). Anfield Code Lounge har sitteplasser i seksjon L11 og L12 og hele 75% av Vings seter er på felt L12.

Sjekk 3D kart her.

Sitter sammen på kampen

For oss er det ikke noe problem å plassere verken store eller små grupper sammen. Er dere ett større reisefølge eller reiser med barn vil Ving ordne slik at dere sitter sammen under kampen.

Dere er kanskje flere familier/venner som bestiller hver for seg? Ikke noe problem. Send mail til Ving med bestillingsnummeret til de reisende så ordner Ving slik at dere får sitte sammen.

Code Lounge er en Sports Bar/Lounge med en uformell stil og passer for alle, både voksne og barn. Loungen åpner 3 timer før kamp og stenger 1 time etter kampslutt.

Fra Loungen har du direkte utgang til ditt sete. En tidligere LFC spiller vil også være tilstede før kampen.

For mer informasjon se her.

Europa League og cupkamper

Ving har også billetter til alle cupene og kan tilby pakker med Code Lounge-billetter også til hjemmekampene i Europa League og ligacup og FA-cupen.

Salget til de kampene åpner så snart trekningene har funnet sted.

Les også: Turpakker til Anfield kommende sesong

Supporterklubbens reiseledere – trygghet på reisen

Bestiller du en full pakke (med eller uten fly) er det med reiseleder fra supporterklubben. Våre dyktige reiseledere har lang erfaring og kjenner Liverpool godt. De er med transferbussene mellom flyplassen og hotellet og på vei til og fra kampen. Reiselederne kan nås på mobil under oppholdet og de deler tips om alt denne fantastiske byen har å tilby.

To av reiselederne våre er Hilde Nordlund og Tom Bolstad. Begge har et sterkt og lidenskapelige til Liverpool – noe som går langt utover fotballen.

Hilde har studert i byen i flere år og er lokalkjent:

«Jeg har vært så heldig å få bo i Liverpool i fire år, og elsker denne byen. Den er min andre hjemby og jeg kaller den rett og slett «my happy place», da jeg aldri er så glad som når jeg er i Liverpool.

Liverpool er en by som stadig er i utvikling og det dukker hele tida opp nye spisesteder, opplevelser og barer, og selv om jeg har mine favoritter gjennom mange år, forsøker jeg alltid å holde meg oppdatert og prøve minst ett nytt sted hver gang jeg er i byen.

Det beste med å være reiseleder for supporterklubben og Ving er å få lov til å dele av den kjennskapen og kjærligheten jeg har til byen med de reisende, og forhåpentligvis bistå så de får like gode opplevelser og blir like glad i byen som jeg er».

TRE REISELEDERE: Bertil Holen, Elisabeth Mortensen og Hilde Nordlund (til høyre) feirer nok en seier på Anfield. Alle våre reiseledere har et ekte og lidenskapelig forhold til klubben og byen - og gleder seg til å ta med nye reisende på tur kommende sesong.

TRE REISELEDERE: Bertil Holen, Elisabeth Mortensen og Hilde Nordlund (til høyre) feirer nok en seier på Anfield. Alle våre reiseledere har et ekte og lidenskapelig forhold til klubben og byen - og gleder seg til å ta med nye reisende på tur kommende sesong.

Tom Bolstad er en av våre mest erfarne reiseledere:

«Min første tur til Liverpool og Anfield var i 1988. Bortsett fra Liverpool FC og kampene, som jo er hovedårsaken til at jeg drar, så har jeg blitt utrolig glad i byens innbyggere, scouserne. I alle disse 35 årene har jeg blitt tatt imot med åpne armer og alltid følt meg 100% velkommen. Ikke vanskelig å skjønne hvorfor denne byen har «You’ll Never Walk Alone» som sitt mantra. Inkluderende, snille, glade og rause er min enkle beskrivelse av disse flotte menneskene og nå gleder jeg meg like mye til å treffe dem som fotballkampen.»

TOM BOLSTAD: Her sammen med en annen legende - Jamie Carragher på en en av våre luncher på Taggy's.

TOM BOLSTAD: Her sammen med en annen legende - Jamie Carragher på en en av våre luncher på Taggy's.

Ving og supporterklubben har hatt et samarbeid om turer til Liverpool i 13 år. Samarbeidet har en kommersiell verdi for begge parter.