Curtis Jones imponerte med landslagssjefen på tribunen

Scouseren har fortsatt den gode formen med Liverpool i U21-EM, og bør nå også ha spilt seg inn i tankene til Gareth Southgate.

Da Liverpool gikk ubeseiret i sine elleve siste kamper i Premier League, og vant syv av de ni siste kampene, hadde det en nær sammenheng med at Curtis Jones omsider var tilbake fra et langvarig skadeavbrekk. 

Scouseren scoret to mål i en seier borte mot Leicester og ett mål i en innholdsrik kamp mot Spurs, og hjalp Liverpool til en Europa League-plass som lenge så truet ut. 

Nå deltar 22-åringen i U21-EM, hvor han har fortsatt den gode formen fra klubblaget. 

Briljerte foran landslagssjefen

Da England U21 tok en kontrollert seier mot Israel U21 søndag kveld, var Jones toneangivende for det meste britene foretok seg. 

Han hadde klart mest ballberøringer for England med 136, og spilte hele 120 pasninger. Av dem traff ham på 96,8 prosent.

Det var ikke kun snakk om enkle tversoverpasninger, men også gjennomtrengende pasninger mellom ledd, som på videoklippet under. 

En som ikke kan ha unngått å legge merke til scouserens prestasjon var Englands landslagssjef Gareth Southgate, som var på plass for å se kampen. 

Skal til sluttspill

England U21 vant også sin første kamp i mesterskapet mot Tsjekkia U21, og er etter seks poeng på to kamper allerede sikret seier i sin gruppe. 

Det betyr at Jones og England er videre til kvartfinalen i turneringen, som skal spilles søndag 2. juli. Dersom laget tar seg hele veien til finalen 8. juli kan scouseren gå glipp av store deler av pre-season, som starter nettopp 8. juli. 

Først venter et oppgjør mot Tyskland U21 onsdag kveld, hvor det ikke er utenkelig at nøkkelspilleren Jones får hvile før sluttspillet. 

Det glemte keepertalentet storspiller i U21-EM

Det glemte keepertalentet storspiller i U21-EM

De fleste kjenner godt til at Harvey Elliott og Curtis Jones deltar i sommerens U21-EM, men det er en mer ukjent Liverpool-unggutt som har markert seg mest så langt.

Innsikt 26.jun 16:52
Thuram ønsker ikke å ta en avgjørelse om fremtiden før etter U21-EM

Thuram ønsker ikke å ta en avgjørelse om fremtiden før etter U21-EM

Ryktebørsen 26.jun 16:42