– Det har vært en uforglemmelig reise, og jeg vil bare si takk

Alex Oxlade-Chamberlain tar farvel med Liverpool og supporterne.

At Alex Oxlade-Chamberlain er ferdig i Liverpool har vi visst lenge, men formelt er han under kontrakt med de røde i én uke til, når avtalen hans utløper fredag 30. juni.

Midtbanespilleren har delt en melding i sosiale medier der han takker supporterne og tar farvel.

«Hvor skal vi starte? Jeg tror jeg bare må starte med å si takk. Takk for at dere var der, og at vi delte noen utrolige øyeblikk sammen. For rollen dere spilte i suksessen vi hadde, og for å ha hjulpet med å skape noen uforglemmelige minner sammen», sier 29-åringen.

«Det har vært tilbakeslag på veien, men hver gang har jeg gjort alt det jeg kunne for å komme sterkere tilbake, og for å kunne ta på meg den røde drakten igjen. Jeg vet at dere sto bak meg hele veien, og for det vil jeg alltid være takknemlig».

Stolt av å ha vært rød

Oxlade-Chamberlain har blitt linket til Aston Villa, men har så langt ikke skrevet under for noen ny klubb slik som James Milner og Naby Keita har gjort, etter at det ble klart at deres tid på Anfield var over.

«Ox» ser tilbake på høydepunktene fra de siste seks årene.

«Premier League, Champions League, og alt som fulgte etter i Europa og verden var spesielt – men de to paradene og det å kunne se dere farge byen rød var en erfaring jeg er så beæret over å ha fått være del av. Jeg drar herfra som en annen mann enn den som kom hit for seks år siden. Disse øyeblikkene kan jeg nå dele med sønnen min mens han vokser opp», sier han.

«Det har vært en uforglemmelig reise sammen med dere, men nå har tiden kommet for at det er over, så nok en gang, fra hele mitt hjerte, takk for at jeg fikk være en del av klubben deres, alt dere ga meg og familien min, og for støtten på reisen min over de siste seks årene».

Oxlade-Chamberlain scoret 18 mål og hadde 13 målgivende på sine 146 kamper for klubben.

Klarer du disse 8 spørsmålene om spillernes landskamper?

Klarer du disse 8 spørsmålene om spillernes landskamper?

Her er denne ukens quiz. Hvor bra klarer du å gjøre det?

Supporterklubben 23.jun 00:06
– Hadde han kommet før skulle jeg overtalt ham til å spille for Skottland

– Hadde han kommet før skulle jeg overtalt ham til å spille for Skottland

Andy Robertson gleder seg veldig til å ønske Alexis Mac Allister velkommen i garderoben.