– Hadde han kommet før skulle jeg overtalt ham til å spille for Skottland

Andy Robertson gleder seg veldig til å ønske Alexis Mac Allister velkommen i garderoben.

Alexis Mac Allister ble Liverpools første spillerkjøp denne sommeren. At navnet hans ikke høres veldig søramerikansk ut har mange reagert på, deriblant Andy Robertson som er skotsk landslagskaptein.

– Jeg skulle ønske Mac Allister kom til oss litt tidlige, slik at jeg kunne overbevist ham om å spille for Skottland litt før!, sier «Robbo» til Sky Sports.

Den 24 år gamle midtbanespilleren er født i Santa Rosa i Argentina, men selve navnet stammer fra Irland.

– Ifølge familien vår så kom vi fra Irland heller enn Skottland, uttalte faren hans til The Athletic i 2020

– Når vi er sammen sier de alltid at forfedrene våre kom fra Irland, men jeg vet ikke om de før dem igjen kom fra Skottland og dro til Irland fra Skottland og at slektningene våre kom derfra. Men vi sier at vi kom fra Irland, sa han.

Robertson er godt fornøyd med kjøpet

Men tilbake til Robertson – så er han kjempefornøyd med kjøpet av Mac Allister fra Brighton. Argentineren koster 35 millioner pund.

– Han er en fantastisk spiller, og jeg har spilt mot ham de siste to-tre årene. Han har fått til spesielle ting med Brighton og Argentina, og har vunnet VM. Han er fortsatt relativt ung, sier venstrebacken.

– Det er en veldig god signering for oss. Vi klarte å få det fullført ganske tidlig, slik at han er med oss i sesongoppkjøringen og kan finne seg til rette. Han vil bli en suksess i denne klubben. Han har alt som skal til, og vi skal hjelpe ham så godt vi kan. Jeg gleder meg til å se ham, og vi gleder oss til å ønske han velkommen i garderoben, så jeg kan ikke vente på å se ham i Liverpool-drakten, sier han.

Vanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Vi følger landskampeneVanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Det er en stor runde landslagsfotball i sommer, før ferie og preseason.

Innsikt 08.jul 19:05
– De kan glemme Klopp

– De kan glemme Klopp

Jürgen Klopp er igjen ønsket som landslagssjef.