– De kan glemme Klopp

Jürgen Klopp er igjen ønsket som landslagssjef.

Det er langt ifra første gang, men igjen snakkes det om Jürgen Klopp som ny landslagssjef i Tyskland. Neste sommer skal de arrangere fotball-EM, og i landslagspausen i juni tapte det tyske landslaget mot både Luis Diaz sitt Colombia og mot Polen, og spilte 3-3 mot Ukraina.

Hansi Flick forlot Bayern München og tok over landslaget etter Joachim Löw i august 2020. I VM i november røk laget ut i gruppespillet, og Flick er nå under stort press.

Den tidligere Liverpool-spilleren Dietmar Hamann er blant fotballekspertene som har bedt fotballforbundet om å ta tak allerede nå.

– Faren for at dette vil gå galt med ham er så stort at de må handle nå. Det går i feil retning i en voldsom fart, og han har mistet tilliten hos spillerne, sier Hamann til tyske Sky Sport ifølge Liverpool Echo.

Vil ha Klopp

På onsdag gikk avisen Bild ut og lanserte Jürgen Klopp som det beste alternativet for å ta over. 

«Det tyske fotballforbundet må kjempe for å få ham med all sin kraft. Klopp ville fått Tyskland i EM-eufori fra nå av», skrev de.

Det kan de glemme, ifølge Klopps agent Marc Kosicke.

– Jürgen har en langtidskontrakt med Liverpool FC, og Tyskland har en landslagssjef. Det er ikke en sak for oss i det hele, sier han til Bild.

Klopp har heldigvis kontrakt med Liverpool frem til sommeren 2026.

Klubbene som var aktuelle for Kelleher har gått for andre alternativer

Klubbene som var aktuelle for Kelleher har gått for andre alternativer

Overgangssommeren 22.jun 15:47
Snart 41 år gamle Reina legger ikke opp ennå

Snart 41 år gamle Reina legger ikke opp ennå

Liveblogg 22.jun 16:39