Overgangssommeren

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikten over Premier League-klubbenes bekreftede overganger

Se oversikt over de bekreftede overgangene i Premier League sommeren 2023.

Innsikt 02.sep 09:47
Kjøp og salg 2023/2024

Liverpools overgangerKjøp og salg 2023/2024


Hevder at Liverpool jakter spissen som scoret to mål mot City

Hevder at Liverpool jakter spissen som scoret to mål mot City

Anerkjent belgisk journalist melder om interesse for RB Leipzig-spiss Lois Openda.

Nyheter I går 12:40
– Akkurat nå lener jeg mot at han reiser, men det er absolutt ikke sikkert

– Akkurat nå lener jeg mot at han reiser, men det er absolutt ikke sikkert

Vi har tatt en prat med Liverpool-journalist Neil Jones om Mohamed Salah og de kommende overgangsvinduene.

Innsikt Tir. 21.11. 19:15
Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

Hva kan vi forvente av Liverpool i januarvinduet?

De to siste årene har vist at Liverpool ikke er fremmed for å handle spillere i januar.

Innsikt Tor. 16.11. 17:31
Hevder City vil gi Liverpool kamp om Sané, og hente ham tilbake til Etihad
Tor. 16.11. 11:56 kopier linkHevder City vil gi Liverpool kamp om Sané, og hente ham tilbake til Etihad

Tidligere i høst ble det meldt at Liverpool er interessert i tidligere Manchester City-spiller Leroy Sané. Sané har vært i Bayern München siden sommeren 2020.

Torsdag melder Bild-journalist Christian Falk på Twitter at Liverpool i så fall vil få konkurranse fra Sanés gamleklubb, Manchester City. Også Pep Guardiola skal nemlig være interessert i å hente Sané tilbake til England neste sommer.

Det er en kjent sak at Jürgen Klopp er fan av Sané. Ifølge den tyske kantspilleren skal Klopp ha forsøkt å sikre seg Sané da han var Schalke-spiller, før han sluttet seg til Manchester City i 2016.

Salah-erstatter

Sané har blitt pekt ut som en mulig erstatter for Mohamed Salah, dersom den egyptiske kongen blir solgt til Saudi-Arabia neste sommer.

«Bayern har også et problem med Leroy Sané, som har sin beste sesong siden han kom til Bayern. Problemet er at landslagsspilleren bare har en kontrakt til 2025. Det andre problemet er at klubben så langt ikke har snakket med ham om en ny avtale etter endringene på styrerommet. Nå tenker Sané kanskje på om han ser etter en ny utfordring igjen til sommeren», skrev Falk i oktober.

«Liverpool er også interessert i spilleren. 27-åringen kan erstatter 31 år gamle Mohamed Salah dersom han forlater klubben neste sommer. Sané er hurtig, som Salah, og like fleksibel i angrep. »

Falk meldte dog at Liverpool var mer interessert i Bayerns 20 år gamle midtbanespiller Jamal Musiala, som Klopp skal være en beundrer av. En eventuell signering av Sané skal bare skje dersom de mislykkes i å hente Musiala, skrev Falk forrige måned.

Derfor har Andre-interessen kjølnet på Anfield

Derfor har Andre-interessen kjølnet på Anfield

Brasilianeren er tilgjengelig i januarvinduet, men lite tyder på at Liverpool blir hans neste klubb.

Nyheter Lør. 11.11. 19:24
«Liverpool er en av klubbene som følger med»
Lør. 11.11. 13:03 kopier link«Liverpool er en av klubbene som følger med»

Kylian Mbappe er den største snakkisen før neste sommer, for 24-åringens kontrakt med Paris Saint-Germain utløper i 2024.

Real Madrid har lenge blitt sett på som de største favorittene til å ta over, men spanske aviser melder om en kjøligere interesse rundt angriperen nå enn for få måneder siden.

Ifølge Football Insider, gjengitt av Liverpool Echo, er Liverpool en av klubbene som følger franskmannens situasjon nøye, spesielt med tanke på at Mohamed Salah kan forsvinne til sommeren.

Det er selvfølgelig svært usannsynlig at Mbappe til slutt ender på Merseyside, men om han legger de høye kontraktskravene og egoet til side, er han en spiller som passer klubben på alder, poisjon og spillestil.

Football Insider

Dårlige nyheter for alle som ønsket seg Andre til Anfield
Ons. 08.11. 13:31 kopier linkDårlige nyheter for alle som ønsket seg Andre til Anfield

Fluminense-spiller Andre har vært et hett navn på ryktebørsen helt siden sommeren. Da skal Liverpool ha lagt inn et bud på midtbanespilleren, men det ble senere avslått.

22-åringen ville vinne Copa Libertadores i Sør-Amerika før en overgang til Europa, og forrige helg ble det et faktum når Fluminense slo Boca Juniors.

Siden har ryktene tatt seg opp igjen, men Liverpool.no-spaltist og This is Anfield-journalist David Lynch melder onsdag ettermiddag at klubben ikke er interessert i Andre.

«Ifølge våre kilder har ikke Liverpool tenkt å være med i en budkrig for Andre. Det er ingen planer om å vende tilbake til ham i januar, til tross for Fluminenses villighet til å selge. De vedvarende ryktene har overrasket flere på Anfield», skriver han.

På lørdag spilles finalen som endte med Liverpool-nei i sommer

På lørdag spilles finalen som endte med Liverpool-nei i sommer

Andre Tridade ble værende i Fluminense for å vinne Copa Libertadores.

Nyheter Tor. 02.11. 21:58
– Liverpool vurderer ham som mulig Salah-erstatter, men det er usannsynlig
25.okt 09:52 kopier link– Liverpool vurderer ham som mulig Salah-erstatter, men det er usannsynlig

Liverpool har blitt linket til Bayern Münchens stjerneskudd Jamal Musiala de siste ukene, etter at det kom rapporter om at det var stans i kontraktsforhandlingene med den tyske storklubben.

Bayern har på ingen måte gitt opp å forlenge med 20-åringen, og han har fortsatt kontrakt til 2026.

Florian Plettenberg i tyske Sky melder at Musiala er en spiller Liverpool følger, som en potensiell erstatter for Mohamed Salah i 2024. Bild har tidligere meldt det samme, og at spesielt Jürgen Klopp er interessert i spilleren som er født i samme by som han selv, Stuttgart.

Den tyske landslagsspilleren som har en fortid både i Southampton og Chelseas akademier, scoret sitt andre mål for sesongen da Bayern slo Galatasaray i Champions League tirsdag kveld. Han er en spiller som har spilt sine fleste kamper offensivt på midtbanen, men som kan bekle flere roller.

Plettenberg skriver videre at Musiala ikke tenker på å forlate Bayern, og at en overgang til Liverpool er usannsynlig. Dersom han skulle forlate Bayern, vil de to eneste realistiske alternativene være Real Madrid og Manchester City. 

– Følg med på Manu Kone i januarvinduet
19.okt 12:17 kopier link– Følg med på Manu Kone i januarvinduet

Tidlig på sommeren ble Liverpool linket til Mönchengladbach-spiller Manu Kone ved flere anledninger, men da franskmannen skadet seg i U21-EM stilnet ryktene.

22-åringen ble til slutt værende i Bundesliga, og er nå tilbake i spill for den tyske klubben.

I et intervju med CaughtOffside, sier Fabrizio Romano at midtbanespilleren bør følges med på i det kommende januarvinduet.

– Det stemmer ikke at han har signert en ny kontrakt med Mönchengladbach, til tross for rapporter andre steder. Vi får se hva som skjer, men kan kan forsvinne i 2024. Det er ingen samtaler med andre klubber akkurat nå, sa den italienske journalisten.

Fabrizio nevner Juventus og Liverpool i sammenheng med Kone. De to klubbene skal ha vurdert ham som et alternativ så sent som i august.

– Spilleren er åpen for en ny opplevelse. Prisen hans vil sannsynligvis ligge på mellom €40-€45 millioner (35-39 millioner £).

Fabrizio Romano / Caught Offside

Arsenals sportsdirektør var på Fluminense-trening – på jakt etter Andre?
16.okt 14:41 kopier linkArsenals sportsdirektør var på Fluminense-trening – på jakt etter Andre?

Liverpool kan få en ny konkurrent i jakten på midtbanespiller Andre.

Brasilianeren forventes å forlate Fluminense i januarvinduet, og nå har kanskje Arsenal kastet seg inn i kampen mot 21-åringen.

På fredag var nemlig klubbens sportsdirektør, Edu, på plass på en Fluminense-trening i hjemlandet.

Det har fått ryktebørsen i England til å gå for fullt, men foreløpig er det ingenting som antyder at besøket hadde noe med midtbanespilleren å gjøre.

Ifølge engelske rykter la Liverpool £25 millioner pund på bordet for å sikre seg Andre i sommer, men de røde fikk beskjed om å komme tilbake i januar.

Football.London

Flere spennende spillere er på utgående kontrakt – kan Liverpool la seg friste?

Flere spennende spillere er på utgående kontrakt – kan Liverpool la seg friste?

Jürgen Klopp jakter en defensiv midtbanespiller, og om et par måneder kan flere være tilgjengelig på billigsalg.

Innsikt 16.okt 13:28
– Skaden satte en stopper for overgangen til Liverpool
12.okt 10:39 kopier link– Skaden satte en stopper for overgangen til Liverpool

Manu Koné var blant spillerne Liverpool ble hyppig linket til tidlig i sommerens overgangsvindu, men etter at han pådro seg en skade under U21-EM med Frankrike ble det stille, før det blusset litt opp igjen mot slutten av august. 

Bild-journalist Christian Falk hevder Liverpools interesse var så konkret og genuin at de røde ville ha satt inn støtet hadde det ikke vært for kneskaden. 

Nå er det imidlertid Bayern München som ligger fremst i køen for 22-åringen som spiller for Borussia Mönchengladbach, og flere ting kan tyde på at midtbanespilleren er inne i sin siste sesong med klubben. Til sommeren har han bare ett år igjen av kontrakten. Det er med andre ord siste mulighet Gladbach har for å få penger for sin juvel. 

Koné har bare vært på banen i to kamper så langt denne sesongen da kneskaden har holdt ham ute lenger enn først antatt. Om Liverpool fremdeles er interessert eller om de mener at de fikk dekket sitt indreløper-behov med kjøpet av Ryan Gravenberch vet vi ikke. 

Gamleklubben følger med på Thiago
11.okt 08:57 kopier linkGamleklubben følger med på Thiago

Thiago Alcantara er trolig inne i sin siste sesong med Liverpool. Spanjolen har ikke vært i aksjon siden april på grunn av en lyskeskade. Planen var opprinnelig at han skulle bruke oppkjøringen til å bli klar til 2023/24-sesongen, men to tilbakeslag har ført til at han fremdeles ikke har vært spilleklar. 

Det er lite som tyder på at kontrakten med de røde kommer til å bli forlenget, og spanjolen vil da kunne forlate klubben gratis i 2024. I sommer var det interesse fra Saudi-Arabia, men 33-åringen kan også bli fristet til å flytte hjem. 

Ifølge Sport følger nemlig gamleklubben Barcelona med på situasjonen, og de skal være interessert i å hente midtbanestjernen hjem gratis neste sommer. 

Thiago kom til Barcelona som 14-åring i 2005, og var blant annet med på å vinne Champions League i 2011 i tillegg til fire ligatitler, før turen gikk til Bayern München i 2013. Der ble det syv strake ligatitler i et opphold som endte med Champions League-triumfen i 2020. 

Troféfangsten har fortsatt i Liverpool med ligacupen og FA-cupen i 2022, og Thiago har glimtvis vist sin klasse for de røde. Oppholdet har imidlertid også blitt preget av skader. 97 kamper har det blitt i alle turneringer siden overgangen for tre år siden. Flest kom i den sterke 2021/22-sesongen, da han var på banen i 97 kamper og virkelig fikk satt sitt preg på laget. 

I sommer var han veldig klar på at han ønsket å bli i Liverpool, der han sammen med sin kone Julia Vigas blant annet har gjennomført veldedighetsprosjekter gjennom Alcantara Foundation. 

Jürgen Klopp uttalte nylig at han håper Thiago kan begynne å trene igjen etter landslagspausen, men at han vil gi veteranen den tiden han trenger for å komme tilbake. 

Dortmund-angriper linkes til Anfield
29.sep 22:47 kopier linkDortmund-angriper linkes til Anfield

Jürgen Klopp har enda ikke sett til en av sine gamle klubber for å hente spillere. Det kan endre seg neste sommer, ifølge Daily Mail.

Donyell Malen har startet Bundesliga-sesongen på bra vis, og står med tre mål på fem kamper for gultrøyene.

Avisen skriver at Liverpool og Jürgen Klopp skal være interessert, enten som en backup for Mohamed Salah eller som egypterens eventuelle erstatter.

Tyske Bild melder også om interessen for Malen.

Jürgen Klopp skal ha vurdert 24-åringen før overgangen fra PSV til Dortmund i 2021.

Daily Mail / Bild

– Amrabat var timer unna å signere for Liverpool
26.sep 15:54 kopier link– Amrabat var timer unna å signere for Liverpool

Sofyan Amrabat ble klar for Manchester United på Deadline Day, men ifølge Daily Mail kunne marokkaneren endt opp i en annen by, nemlig Liverpool.

Den engelske avisen skriver tirsdag ettermiddag at midtbanespilleren var få timer unna å signere for Jürgen Klopps mannskap.

«Kilder innad i Manchester United har fortalt oss at Klopp var svært nære å få tak i ham, inntil en siste hindring stoppet avtalen. Liverpool valgte i stedet å signere Ryan Gravenberch», skriver Daily Mail.

Jürgen Klopp skal ha ringt 27-åringen for å overtale ham til å reise til Anfield.

«Problemet antas å ha oppstått i Amrabat sin leir. Samtalene ble satt på vent i 24 timer, og det var i løpet av denne perioden at Liverpool bestemte seg for å gå tilbake til Gravenberch, som ble ansett som en yngre spiller som passet bedre til Klopps behov».

Daily Mail

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

The Athletic: Neste år er planen at forsvaret skal forsterkes

Liverpool kjøpte ikke midtstopper i sommervinduet.

Nyheter 14.sep 15:25
Al-Ittihad prøvde seg på Richarlison etter at Salah-overgangen ikke ble noe av
09.sep 20:48 kopier linkAl-Ittihad prøvde seg på Richarlison etter at Salah-overgangen ikke ble noe av

Al-Ittihads stadige forsøk på å få tak i Mohamed Salah varte helt frem til det saudi-arabiske vinduet stengte på torsdag.

Klubben kom med et bud på £150 millioner, hvor £50 millioner var knyttet opp mot klausuler, men Liverpool takket blankt nei.

Troverdige Mike McGrath i The Telegraph skriver lørdag at den saudi-arabiske klubben gjorde et siste forsøk på å få tak i Tottenham-spiss Richarlison etter at Salah-overgangen strandet.

«Klubben begynte å se på alternativer (til Salah) da det ble klart at de måtte vente på sitt førstelag. Richarlison ble sett på som et alternativ, men tiden ble knapp», skriver han.

McGrath skriver videre at det var pågående samtaler om en overgang for 26-åringen like før vinduet stengte.

Richarlison har slitt etter overgangen fra Everton, og står med fire mål på 40 kamper for London-klubben.

– Liverpool følger med på norsk stortalent
09.sep 13:05 kopier link– Liverpool følger med på norsk stortalent

Antonio Nusa har vært en av Norges største talenter de siste par årene, og torsdag kveld scoret 18-åringen i sin debut på landslaget.

Nusa er for øyeblikket i belgiske Club Brugge, under norske Ronny Deila. 

I slutten av sommervinduet prøve Chelsea å tilby store summer for nordmannen, men han takket nei.

Ifølge en fersk artikkel fra nettstedet 90min.com følger Liverpool og Arsenal nøye med på situasjonen rundt kantspilleren.

90min er ikke kjent for å være spesielt troverdige, men det hadde vært kjekt å få en nordmann tilbake på Anfield.

Den siste norske spilleren med a-kamper for Liverpool er John Arne Riise. Han forlot klubben i 2008.

90min.com

Saudis fotballdirektør bekrefter at de vil forsøke seg på Salah igjen

Saudis fotballdirektør bekrefter at de vil forsøke seg på Salah igjen

Den nyrike ligaen har ingen planer om å gi opp, selv om £150 millioner ble avslått denne sommeren.

Nyheter 09.sep 09:04
Aston Villa bekrefter Coutinho-overgang – forlater Premier League
08.sep 23:39 kopier linkAston Villa bekrefter Coutinho-overgang – forlater Premier League

Philippe Coutinhos karriere har gradvis gått nedover helt siden han forlot Liverpool på nyåret i 2018.

Overgangen til Barcelona ble aldri vellykket, og etter et utlån hos Bayern, hentet Steven Gerrard sin gamle lagkamerat tilbake til England i 2022.

31-åringen startet godt på Villa Park, men etter Unai Emery tok over sjefsstolen har spilletiden blitt mer begrenset.

Fredag kveld bekrefter Birmingham-klubben at Coutinho er utlånt til qatarske Al-Duhail ut sesongen.

Det virker usannsynlig at brasilianeren vil returnere til Premier League.

Salah postet video på Instagram – ingenting tyder på at han forsvinner i kveld
07.sep 15:05 kopier linkSalah postet video på Instagram – ingenting tyder på at han forsvinner i kveld

Det saudi-arabiske overgangsmarkedet stenger i kveld, men ryktene rundt Mohamed Salahs mulige overgang til Al-Ittihad har fremdeles ikke gitt seg.

Samtidig som Sky Sports diskuterer 31-åringens potensielle overgang i studio, ser Salah selv på TV-serien Vikings fra sitt eget hjem.

31-åringen er fritatt til kvalifiseringskampen til Afrikamesterskapet mot Etiopia. Planen er at han skal stille til Egypts privatlandskamp mot Tunisia i neste uke.

The Telegraph-journalist Mike McGrath skrev onsdag kveld at Liverpool ikke er interessert i å ta imot flere bud.

Salah postet denne videoen på Instagram i 14-tiden:

Derfor ble ikke Ryan Gravenberch hentet tidligere i overgangsvinduet

The Athletic:Derfor ble ikke Ryan Gravenberch hentet tidligere i overgangsvinduet

Liverpool hadde 21-åringen på radaren i flere år, og nå har de fått tak i ham.

Nyheter 07.sep 11:15
Fluminense-presidenten bekrefter at Liverpool prøvde seg på André i sommer

Fluminense-presidenten bekrefter at Liverpool prøvde seg på André i sommer

Det går mot en januarovergang for 22-åringen.

Nyheter 07.sep 08:52
Påstår at Saudi-Arabia har gitt opp – for denne gang

Påstår at Saudi-Arabia har gitt opp – for denne gang

Alt tyder på at Mohamed Salah blir værende i Liverpool FC, og at Al-Ittihad har gitt opp for nå.

Nyheter 06.sep 21:50
Liverpool er ikke i nærheten av konkurrentenes pengebruk – brukt like mye som nedrykkede Leeds

Liverpool er ikke i nærheten av konkurrentenes pengebruk – brukt like mye som nedrykkede Leeds

Manchester United, Chelsea og Arsenal har dominert på overgangsmarkedet de siste årene.

Innsikt 06.sep 16:14
København selger polsk keeper for over £11 millioner – det gir penger i kassen på Anfield

København selger polsk keeper for over £11 millioner – det gir penger i kassen på Anfield

Liverpool sikret seg en videresalgsklausul da Kamil Grabara forlot klubben.

Nyheter 06.sep 14:04
Hull-treneren er henrykt over Morton-signeringen
06.sep 11:44 kopier linkHull-treneren er henrykt over Morton-signeringen

Tyler Morton returnerte til Liverpool denne sommeren for å bevise Jürgen Klopp om at han hadde noe på førstelaget å gjøre, men en skade ødela store deler av sommeren for midtbanespilleren.

I overgangsvinduets siste timer ble 20-åringen ryktet til Championship-klubben Hull på et nytt utlån, og helt på tampen ble låneavtalen bekreftet av Liverpool FC.

I Hull skal Morton spille under den tidligere Premier League-spilleren Liam Rosenior. Han er henrykt over at avtalen til slutt kom på plass.

– Jeg er så glad. Klubben, og alle sammen har jobbet hardt. Det var et punkt der vi følte at Tyler (Morton) ikke ville komme, men jeg er glad for at Liverpool har gitt oss det jeg tror vil bli en enestående spiller. Han passer perfekt inn i vårt system, sier Hull-treneren ifølge Liverpool Echo.

Hull møter Coventry fredag 15. september, men det er usikkert om kampen kommer for tidlig for Morton, som akkurat er tilbake etter langtidsskaden.

Hevder Mbappe kan ende på Anfield neste sommer
05.sep 11:09 kopier linkHevder Mbappe kan ende på Anfield neste sommer

Kylian Mbappe er inne i PSG-varmen igjen etter en turbulent sommer, men 24-åringens kontrakt med hovedstadsklubben er fremdeles ikke forlenget.

Franskmannens kontrakt går ut i 2024, og ingenting tyder på at samarbeidet i Paris vil fortsette etter denne sesongen.

På Anfield er situasjonen lignende, men absolutt ikke helt lik. Mohamed Salah er sterkt ønsket i Saudi-Arabia, og egypteren kan forsvinne neste sommer.

Da kan det være duket for Kylian Mbappe til Liverpool, ifølge franske L'Équipe.

Avisen skriver at Mbappe kan bli fristet til å reise til Merseyside, men for øyeblikket tyder mye på at klubben aldri vil være interessert i å matche 24-åringens lønnskrav.

L'Équipe

– På ingen tidspunkt følte jeg at klubben eller noen andre ønsket at jeg skulle bli

– På ingen tidspunkt følte jeg at klubben eller noen andre ønsket at jeg skulle bli

Jordan Henderson har snakket ut om de siste månedene i Liverpool og overgangen til Al-Ettifaq.

Nyheter 05.sep 10:18
Jürgen Klopp jaktet på Wataru Endo lenge før denne sommeren

Jürgen Klopp jaktet på Wataru Endo lenge før denne sommeren

Liverpool og Stuttgart spilte treningskamp på sommeren i 2020.

Nyheter 05.sep 08:50
– For oss er Mohamed Salah en Liverpool-spiller

Robertson etter Villa-seieren:– For oss er Mohamed Salah en Liverpool-spiller

Andy Robertson gikk langt i å bekrefte at egypteren blir værende på Anfield denne sesongen.

Nyheter 04.sep 15:58
Få med deg Ryan Gravenberchs første dag som Liverpool-spiller
04.sep 15:24 kopier linkFå med deg Ryan Gravenberchs første dag som Liverpool-spiller

Mandag ettermiddag publiserte Liverpool FC en fersk video fra Ryan Gravenberchs første dag i Liverpool.

Nederlenderen gjennomgikk medisinske sjekken, tok en rekke bilder og møtte sine nye lagkamerater.

Det ble også tid til en kjapp samtale med Jürgen Klopp.

Du kan se videoen fra 21-åringens første dag her:

Et hint om at fremtiden er på Anfield?
04.sep 13:13 kopier linkEt hint om at fremtiden er på Anfield?

Overgangsvinduet i England stengte fredag forrige uke, men det saudi-arabiske markedet er fremdeles åpent.

Det skal ikke stenge før den 7. september, eller enklere sagt, på torsdag.

Ryktene rundt Mohamed Salah har blitt stille de siste par dagene, men det kan enda komme et nytt og forbedret bud fra Saudi-Arabia.

Liverpool forventer et nytt bud før vinduet stenger, og ifølge Paul Joyce i The Times skal det være snakk om 175 til 200 millioner pund.

I løpet av den siste uken har Jürgen Klopp kommentert saken en rekke ganger, men Salah selv har vært stille, frem til nå.

Mandag formiddag publiserte Liverpools høyrekant et bilde av seg selv fra søndagens seier.

Hinter han om at fremtiden er på Anfield?

02.sep 00:03 kopier linkNå er det (endelig) stengt!

Puh! Det var det! Nå er det engelske overgangsvinduet lukket. 

For et døgn det har vært, og vi får vel si at det ble en lykkelig slutt sett med røde øyne.

Alle de store ligaene i Europa har nå gjennomført sine sommervindu.

Den løse kanonen i bingen er naturligvis Saudi-Arabia, og vi har nok dessverre ikke hørt det siste fra den kanten. Vinduet deres skal være oppe ei stund til.

Vi takker så mye for følget denne spesielle dagen! Sov godt. Snart kommer Aston Villa til Liverpool for seriekamp.

Spurs fikk tak i en Kane-erstatter
02.sep 00:01 kopier linkSpurs fikk tak i en Kane-erstatter

Nottingham Forest var ikke lystne på å selge en av talismanene sine og ønsket en pris på £50 millioner for å la 22-åringen gå.

Tottenham betaler ikke langt fra den summen, samtidig som Forest skal få 10 prosent ved et videresalg. Det gjenstår å se hvordan den endelige betalingsstrukturen blir for overgangssummen.

For Forest var det viktig å få inn salget fordi de trengte midlene for å gjennomføre andre overganger.

Johnson er et Forest-produkt og kom til akademiet som 8-åring. Han debuterte mot West Bromwich Albion i Championship i august 2019.

I opprykkssesongen scoret han 19 mål i alle turneringer, 16 av dem i ligaen. I september ble han månedens unge spiller i EFL, i april månedens Championship-spiller og til slutt var han årets unge spiller i Championship.

Forrige sesong scoret han 10 ganger, åtte av dem i Premier League. 

Manchester United rakk å få på plass Sofyan Amrabat
01.sep 23:41 kopier linkManchester United rakk å få på plass Sofyan Amrabat

Manchester-klubben bekrefter at Sofyan Amrabat ankommer på lån frem til juni 2024, med internasjonale klarerings- og registreringskrav som eneste nå.

Midtbanespilleren var en nøkkelspiller i laget som tok seg til finalen av både Coppa Italia og UEFA Europa Conference League forrige sesong.

Tidligere i sommer har han vært linket til Liverpool.

Lånet kommer med en kjøpsopsjon, og United vil betale en sum for å benytte seg av 27-åringen denne sesongen.

En permanent avtale i dette vinduet var umulig å få til på grunn av Manchester Uniteds økonomi.

Bournemouths dobbel for Sinisterra og Daka ser ut til å ryke
01.sep 23:33 kopier linkBournemouths dobbel for Sinisterra og Daka ser ut til å ryke

Bournemouth, som Liverpool slo 3-1 19. august, har i dag jobbet med to forsterkninger fra nedrykkslagene Leicester City og Leeds United.

Det har vært snakk om driblesterke Luis Sinisterra og kvikke Patson Daka, for å forsterke Andoni Iraolas angrep.

Ønsket var å hente Daka til Vitality på lån. Samtidig ser det ut til at spissen Kieffer Moore blir i klubben.

Sinisterra skal ha vært på medisinsk test. Problemet er at Leeds helst skulle hatt en erstatter av godt kaliber. Colombianeren var en periode ekskludert fra å trene med førstelaget.

Nå kan det se ut som at begge overgangene faller gjennom for «The Cherries».

Bekreftet: Ryan Gravenberch har signert for Liverpool

Bekreftet: Ryan Gravenberch har signert for Liverpool

Papirene er signert. Gravenberch er Liverpool-spiller.

Nyheter 01.sep 22:43
Newcastle forsøker å hente Hugo Lloris
01.sep 21:52 kopier linkNewcastle forsøker å hente Hugo Lloris

Litt ut av det blå skal Newcastle nå gå for å få inn Hugo Lloris på et lån.

Franskmannen har mistet plassen i Tottenham til den italienske sommersigneringen Guglielmo Vicario.

Han har blitt koblet til Saudi-Arabia, og foreløpig har ikke 36-åringen gitt klarsignal for å flytte nordover.

Tidligere i sommer gikk Karl Darlow til Leeds. Tanken er nok en erfaren målvakt bak førstevalget Nick Pope, siden Martin Dubravka ønsker seg vekk.

Dubravka var forrige sesong på utlån til Manchester United. Også da som reserve.

Vi tar med at Newcastle også har tidligere Liverpool-målvakt Loris Karius på lønningslista.

Barcelona låner Cancelo (City) og Felix
01.sep 21:17 kopier linkBarcelona låner Cancelo (City) og Felix

Etter at de sendte Ansu Fati på lån til Brighton, har Barcelona funnet rom i stallen.

Nå har det kommet til enighet om låneavtaler for duoen Joao Cancelo (Manchester City) og Joao Felix (Atletico Madrid).

Dette skyldes storklubbens anstrengte situasjon økonomisk.

Ingen av lånene skal inkludere kjøpsopsjoner. 

Førstnevnte gikk fra å spille nesten alt i Pep-rouletten, før han havnet i unåde og 31. januar gikk på lån til Bayern München. Tyskerne valgte å ikke benytte seg av muligheten til å gjøre overgangen permanent.

Felix kom til Premier League og Chelsea i januar. Han scoret fire ganger på 15 kamper, men ble faktisk ikke kjøpt av den handleglade klubben.

PSVs Ibrahim Sangare på medisinsk test i Nottingham Forest
01.sep 20:41 kopier linkPSVs Ibrahim Sangare på medisinsk test i Nottingham Forest

Deadline Day blir tatt på alvor i Nottingham Forest. 

Nicolas Dominguez, Callum Hudson-Odoi og Nuno Tavares har alle rukket pennestrøket i dag.

Det ser ikke ut til å bli med det.

Nå meldes det om enighet og medisinsk test for Ibrahim Sangare, det høyreiste ankeret fra Elfenbenskysten.

PSV Eindhoven-spilleren var også på Fulham-lista som mulig Joao Palhinha-erstatter, men 28-åringen er i skrivende stund fremdeles i London.

Det italienske vinduet stengte 20:00
01.sep 20:13 kopier linkDet italienske vinduet stengte 20:00

Vi er et steg nærmere en avslutning på en intens overgangssommer.

Fredag 20:00 var det slutt for det italienske handelsvinduet. Det tyske stengte alt 18:00.

En av de potensielle overgangene som ikke kom i havn var Mason Greenwood til Lazio.

Spissen ble i vinter frifunnet for voldtektsanklagene mot han. 21-åringen har foreløpig ikke funnet seg en ny klubb for å reise fra Manchester United.

I England, Frankrike og Spania er vinduet fortsatt oppe i noen timer til. Vi følger utviklingen utover kvelden.

Italienske klubber kan fortsatt selge spillere. Det er også mulig å hente spillere som er klubbløse.

En av dem som nylig forlot Serie A var landslagskaptein Leonardo Bonucci. Etter å ha blitt frosset ut i Juventus har han nå signert for tyske Union Berlin.

Hudson-Odoi bytter ut Chelsea med Forest
01.sep 19:40 kopier linkHudson-Odoi bytter ut Chelsea med Forest

Nottingham Forest, som var meget aktive på overgangsmarkedet i sin første sesong tilbake i Premier League, fortsetter denne sommeren.

Callum Hudson-Odoi har tatt adjø med Chelsea-fansen og er klar for et nytt kapittel i karrieren.

Til tross for at han bare er 22 år har karrieren hatt sine opp- og nedturer. 

I 2017 kom han på turneringens lag i EM for U17. I 2018/19 ble han kåret til årets unge spiller i Chelsea.

Forrige sesong var han utlånt til Xabi Alonsos Bayer Leverkusen. Lenge var det forventet at Bundesliga ville bli hans nye hjem. Giganten Bayern München var på et tidspunkt interessert i vingen.

Divock Origi klar for Premier League-retur, Forest låner spissen
01.sep 18:37 kopier linkDivock Origi klar for Premier League-retur, Forest låner spissen

Søndag 29. oktober kan Anfield begynne å forberede seg på et gjensyn med den tidligere Liverpool-helten.

Da kommer Steve Cooper med Nottingham Forest til Merseyside, og med seg på lasset har han fort den belgiske spissen.

AC Milan og Forest er enige om et utlån for Divock Origi.

Med Brennan Johnson på vei til Tottenham vil Cooper gjerne ha et offensivt valg til.

På City Ground blir Origi lagkamerat med de tidligere Liverpool-spillerne Jonjo Shelvey og Taiwo Awoniyi. Sistnevnte er i sitt livs form og har scoret i syv kamper på rad.

Awoniyi er kun den tredje spilleren fra Afrika som klarer kunststykket. De to andre er Emmanuel Adebayor og Mohamed Salah.

Gravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset
01.sep 18:19 kopier linkGravenberch-kjøpet er ventet å gjennom selv om Palhinha-avtalen kollapset

Da vi bare satt og ventet på bekreftelsen skulle det komme enda mer dramatikk...

Ryan Gravenberch har i dag vært i Liverpool på medisinsk sjekk, og klubbene er enig om en overgangssum.

Samtidig skjedde dette først da Bayern fant en erstatter, og den defensive midtbanespilleren Thomas Tuchel ønsket seg i Joao Palhinha fra Fulham. Tidligere fredag ble det sagt at det som skulle til for at avtalene gikk i boks, var at Fulham fant en erstatter for Palhinha, Bayern fikk inn Palhinha, og dermed kunne slippe Gravenberch.

Palhinha har vært i Tyskland og fullført den medisinske sjekken og blitt fotografert, men Fabrizio Romano melder nå at overgangen er i ferd med å kollapse. Det tyske overgangsvinduet stengte kl. 18.00.

Ifølge Paul Joyce i The Times forventer Liverpool fortsatt at avtalen til Gravenberch fortsatt skal gå i orden, uavhengig av det som skjer med Palhinha. Klubben forventer å offentliggjøre kjøpet i kveld.

United låner Spurs-backen ut sesongen
01.sep 17:20 kopier linkUnited låner Spurs-backen ut sesongen

Det begynner å bli en stund siden Sergio Reguilon var førstevalg på venstrebacken i Tottenham. Forrige sesong var han lånt ut til Atletico Madrid, der han spilte 12 kamper.

Denne sesongen har han verken vært på banen eller benken for Spurs, som har satset på Destiny Udogie med Ivan Perisic som backup i den posisjonen.

Manchester United har fått en skade på Luke Shaw, som er ventet å være satt ut av spill i 10 uker, og har vært på utkikk etter alternativer. En avtale for Marc Cucurella fra Chelsea gikk i vasken, og United så mot Reguilon.

Klubben har bekreftet utlånsavtalen. De betaler ingen sum for å låne ham, og har heller ingen opsjon på kjøp. Avtalen kan brytes i januar, og United betaler hele spillerens lønn.

Origi flyr til England - aktuell for tre klubber
01.sep 16:24 kopier linkOrigi flyr til England - aktuell for tre klubber

Divock Origi skal ha fått tillatelse til å forlate AC Milan før overgangsvinduet stenger, og Sky Sports News rapporterte tidligere fredag at det var ventet at belgieren ville fly til England i vente på at noe kan skje.

Simon Jones i Daily Mail skriver at det er tre klubber som er aktuelle for å hente spilleren.

De tre klubbene er Burnley, som har Vincent Kompany som manager. Kompany var som kjent lagkamerat med Origi på det belgiske landslaget i flere år. De andre klubbene er Nottingham Forest, som i dag selger Brennan Johnson til Tottenham og trenger en ny angriper, og Fulham som tidligere i vinduet solgte Aleksandar Mitrovic til Saudi Pro League, og som trenger flere alternativer i angrep.

Det blir en sak vi får følge med på utover kvelden… 

Palace kjøper Arsenal-forsvarer
01.sep 16:16 kopier linkPalace kjøper Arsenal-forsvarer

Arsenal skal ha akseptert et bud på fire millioner pund for forsvarsspilleren Rob Holding. Budet kommer fra Crystal Palace, som forsterker forsvaret med 27-åringen.

27-åringen har spilt 162 ganger for «the Gunners» siden overgangen fra Bolton i 2016, men er kanskje aller best kjent for å ha en veldig vellykket hårtransplantasjon.

Tottenham betaler nesten 50 millioner pund for angriper
01.sep 15:45 kopier linkTottenham betaler nesten 50 millioner pund for angriper

Tottenham har ventet lenge med å forsterke angrepet etter at Harry Kane ble klar for Bayern München, men nå ser de ut til å få sin mann.

Det blir Brennan Johnson fra Nottingham Forest. Ifølge David Ornstein i The Athletic vil Spurs betale 47,5 millioner pund for 22-åringen. 

Med det vil Spurs fortsette denne sesongen med Johnson, Richarlison, Dejan Kulusevski, Manor Solomon og Hueng-min Son i angrepet.

Man Utd enig om avtale for Amrabat
01.sep 14:42 kopier linkMan Utd enig om avtale for Amrabat

Manchester United skal ha kommet til en avtale med Fiorentina for midtbanespilleren Sofyan Amrabat. Man Utd betaler 8,5 millioner pund for lånet, og har en opsjon på kjøp på 21,4 millioner pund totalt. 17,1 millioner vil da gjøres med en gang, mens 4,2 millioner er klausuler. 

Stortalentet Ansu Fati fra Barcelona til Brighton
01.sep 14:29 kopier linkStortalentet Ansu Fati fra Barcelona til Brighton

Brighton bekrefter at de henter ettertraktede Ansu Fati fra Barcelona.

Spanjolen går på lån for hele sesongen.

20-åringen spilte 36 ligakamper da Barcelona sikret den første ligatittelen på fire år.

Han ble en del av La Masia-akademiet som 10-åring og innehar flere rekorder for Barca.

Teknisk direktør David Weir gleder seg over å forsterke laget med Fati.

– Vi er henrykte over å få Ansu til klubben. Han er en av de høyest rangerte unge spillerne i verden og ankommer med en imponerende mengde erfaring fra både hjemlige og europeiske konkurranser, til tross for sin alder.

– Denne sesongen er den største i klubbens historie og vi er veldig glade at en spiller av Ansus kvalitet vil være del av det. Vi vil gi han muligheten til å venne seg til stallen og bli vant til å jobbe med Roberto, men naturligvis er vi spente på å se han i Brighton-trøya.

Liverpool avslo muntlig bud på Salah torsdag kveld - men interessen vedvarer

Liverpool avslo muntlig bud på Salah torsdag kveld - men interessen vedvarer

Budet fra Saudi-Arabia skal ha blitt avslått umiddelbart.

Nyheter 01.sep 13:36
01.sep 13:18 kopier linkVilla låner Lenglet

Barcelonas forsvarsspiller Clement Lenglet er klar for Aston Villa på et sesonglangt lån, som erstatter for skadde Tyrone Mings. Lenglet var sist sesong på lån i Tottenham. 

Morton nærmer seg Hull
01.sep 13:12 kopier linkMorton nærmer seg Hull

Hull vil forsøke å fullføre en låneovergang for Liverpools midtbanespiller Tyler Morton i dag. En avtale om en overgang for 20-åringen ble satt på hold i forrige uke, siden Liverpool måtte vurdere om klubben hadde god nok dekning på midtbanen. Men nå med Ryan Gravenberch på vei inn, kan Morton få lov å dra. Det skal ifølge The Athletic være snakk om et lån uten noen opsjoner på kjøp. 

Morton har akkurat returnert etter fire måneder med en fotskade, som han fikk da han var på lån i Blackburn forrige sesong. 

Palhinha ser ut til å bli klar for Bayern - stolleken rundt Gravenberch snart fullført
01.sep 12:58 kopier linkPalhinha ser ut til å bli klar for Bayern - stolleken rundt Gravenberch snart fullført

Bayern München og Fulham skal ha blitt enige om en overgang for Joao Palhinha, og han skal ha blitt enig med tyskerne om en kontrakt på fem år. Avtalen blir bekreftet når Fulham i sin tur får en signering på plass. 

Den stolleken der startet med Ryan Gravenberch til Liverpool, så kanskje blir ikke den offentliggjort heller før alt er klart for både Bayern og Fulham? 

01.sep 12:43 kopier linkSpurs med bud på 50 millioner pund

Tottenham skal være nær å bli enig med Nottingham Forest om en avtale på 50 millioner pund inkludert bonuser for den offensive midtbanespilleren/angriperen Brennan Johnson, ifølge The Telegraph. 

Nottingham Forest på sin side skal ha blitt enig med PSV om en overgang for midtbanespiller Ibrahim Sangare for 30 millioner pund, ifølge The Athletic. Overgangen blir bekreftet når salget av Johnson er i orden. Forest har også blitt enig med enfica om en overgang for keeper Odisseas Vlachodimos.

Liverpool har nå lånt ut 15 spillere, men denne drar ikke så langt

Liverpool har nå lånt ut 15 spillere, men denne drar ikke så langt

Den allsidige 20-åringen forblir på Merseyside.

Nyheter 01.sep 12:22
James Norris lånes ut
01.sep 12:13 kopier linkJames Norris lånes ut

Liverpools James Norris har fullført en overgang på lån til Tranmere Rovers ut sesongen. Dermed blir det spill i League Two for den 20 år gamle midtbanespilleren. 

– Han var ikke fornøyd med situasjonen her
01.sep 12:04 kopier link– Han var ikke fornøyd med situasjonen her

En overgang for Ryan Gravenberch til Liverpool er så langt ikke bekreftet av klubben, men Bayern München-manager Thomas Tuchel bekrefter at midtbanespilleren nå sannsynligvis blir Liverpool-spiller. 

– For meg er han en boks til boks-midtbanespiller, en offensiv spiller. Hovedproblemet for ham er at vi egentlig ikke har noen nummer 8-posisjon for han i vårt 4-2-3-1-system, og vi har et luksusproblem på topp, med veldig erfarne spillere.

– Ryan er en veldig hyggelig og hardtarbeidende spiller, sa Tuchel på pressekonferansen sin i dag.

– Han var ikke fornøyd med situasjonen her, og han ser muligheten til å kjempe om en plass i 4-3-3-systemet til Liverpool. Han har ønsket å dra en stund, og så kom det et bud vi diskuterte, sier Tuchel. 

Gravenberch skal nå være på medisinsk test i Liverpool. Så får vi se om det blir bekreftet en overgang før klokka 13. Da kan han være aktuell for kamp på søndag.

01.sep 11:56 kopier linkIwobi på vei til Fulham

Fulham skal ha blitt enig med Everton om en avtale på 22 millioner pund for Alex Iwobi. Han skal nå være klar for en medisinsk test, melder Sky Sports. 

Tottenham vil prøve seg på Gallagher
01.sep 11:51 kopier linkTottenham vil prøve seg på Gallagher

Tottenham skal være innstilt på å prøve å få Chelseas midtbanespiller Conor Gallagher på deadline day. Det skal ha vært samtaler mellom klubbene, men Spurs må kvitte seg med spillere før et kjøp er aktuelt, skriver Sky Sports. Chelsea avslo et bud på 40 millioner pund for ham fra West Ham tidligere i vinduet. 

Tottenham skal også ha kontaktet Bournemouth om forsvarsspiller Lloyd Kelly. Eric Dier skal bli tilbudt som en del av en byttehandel. Begge har ett år igjen av sine kontrakter. 

Pierre-Emile Højbjerg har blitt tilbudt til flere klubber, deriblant Fulham. 

Nunes er klar for Manchester City
01.sep 11:45 kopier linkNunes er klar for Manchester City

Matheus Nunes er klar for Manchester City for 53 millioner pund fra Wolves i tillegg til 10 prosent om han selges for en høyre sum seinere. 

Nunes var en av spillerne Liverpool lenge ble koblet til i fjor sommer og vinter. 

01.sep 11:09 kopier linkTommy Doyle til Wolves

Tommy Doyle har signert for Wolves på lån fra Manchester City. Wolves får opsjon på å kjøpe den 21 år gamle midtbanespilleren for 4,3 millioner pund i tillegg til en betydelig videresalgsklausul. 

01.sep 11:07 kopier linkNuno Tavares klar for Nottingham Forest

Nuno Tavares er klar for Nottingham Forest på lån fra Arsenal. Forsvarsspilleren vil koste 2 millioner pund å låne, og Forest har også en kjøpsopsjon på 12 millioner pund. 

01.sep 10:58 kopier linkReguilon nærmer seg Man Utd og det gjør også Amrabat

Manchester United skal ha blitt enig med Tottenham om et lån for Sergio Reguilon. Venstrebacken skal ha fullført den medisinske testen, og en offentliggjøring skal være nær. Lånet skal kunne avsluttes i januar om ønskelig. 

Man Utd og Fiorentina skal også ha nærmet seg hverandre i forhandlingene om Sofyan Amrabat. Det skal være snakk om et lån med opsjon på kjøp.

Klopp taus om Gravenberch
01.sep 10:43 kopier linkKlopp taus om Gravenberch

Klok av skade etter fadesen på pressekonferansen der enigheten med Brighton om Moises Caicedo, og alt som skjedde etterpå, valgte Klopp å ikke si noe da han fikk spørsmål om Gravenberch på dagens pressekonferanse. 

– Vi kan ikke snakke om det fordi ingenting har egentlig skjedd ennå.

– Hvis noe skjer kan vi snakke om det på søndag, sa Klopp. 

Da han fikk spørsmål om det kunne komme flere kjøp i tillegg til eventuelt Gravenberch sa han: 

– Det er Deadline Day så jeg vil ikke drepe spenningen for folket så du vet aldri.

Men han la seinere til, noe som tyder på at det blir lite aktivitet.  

– Hvis vi kunne hente en midtstopper for en helg kunne jeg tenkt på det. Men det går ikke. 

Han sier også at det ikke er kommet noe bud på Mohamed Salah.

Mer fra pressekonferansen kan du lese her.

Klopp skal ha overbevist Gravenberch om at Liverpool var det riktige prosjektet for ham

Liverpool og Bayern enige om overgangssumKlopp skal ha overbevist Gravenberch om at Liverpool var det riktige prosjektet for ham

Nederlenderen skal gjennomføre den medisinske testen fredag, og blir om alt går etter planen offentliggjort i Liverpool-drakta før overgangsvinduet stenger.

Nyheter 31.aug 20:01
Forhørte seg med Robertson og van Dijk før overgangen til Celtic

Phillips lånes til Celtic det neste halvåretForhørte seg med Robertson og van Dijk før overgangen til Celtic

Stopperen skal i motsetning til resten av Liverpool-spillerne delta i Champions League den kommende sesongen.

Nyheter 31.aug 17:32
Liverpool håper at domino-effekt skal gjøre Gravenberch tilgjengelig

Liverpool håper at domino-effekt skal gjøre Gravenberch tilgjengelig

Fulham må la sin midtbanespiller Joao Palhinha gå til Bayern for at tyskerne skal gi slipp på Gravenberch, men ønsker ført å ha klar en erstatter.

Nyheter 31.aug 16:58
– Interessen fra Al-Ittihad er så konkret at du mistenker de vil fortsette prøve til vinduets slutt, og trolig lenger

– Interessen fra Al-Ittihad er så konkret at du mistenker de vil fortsette prøve til vinduets slutt, og trolig lenger

David Ornstein har kommet med sin mening om Mohamed Salah-sagaen.

Nyheter 31.aug 14:41
– Helt ærlig, jeg oppfatter at han egentlig er et nivå under en startplass

– Helt ærlig, jeg oppfatter at han egentlig er et nivå under en startplass

Wataru Endo har så langt ikke overbevist panelet i «Pausepraten», men nå kan han få en ny konkurrent på defensiv midtbane.

Podcast 31.aug 13:58
Gravenberch ikke med på trening, Liverpool skal ha bekreftet formelt bud for Bayern

Gravenberch ikke med på trening, Liverpool skal ha bekreftet formelt bud for Bayern

Den formelle prosessen vil starte straks tyskerne gir grønt lys.

Nyheter 31.aug 13:03
Nathaniel Phillips skal være enig med Celtic

Nathaniel Phillips skal være enig med Celtic

Muligheten for Champions League-fotball forlokkende for engelskmannen.

Nyheter 31.aug 12:25
Phillips har reist til Glasgow - kan løse Rodgers stopperkrise

Phillips har reist til Glasgow - kan løse Rodgers stopperkrise

Midtstopperen er ønsket på lån i Celtic.

Nyheter 30.aug 15:20
Koumetio lånes ut til Ligue 2-klubb
29.aug 23:40 kopier linkKoumetio lånes ut til Ligue 2-klubb

Liverpool FC bekrefter tirsdag kveld at den 20 år gamle midtstopperen skal tilbringe 2023/24-sesongen i franske USL Dunkerque.

Midtstopperen, som var på lån til Austria Wien forrige sesong, ble sett på som et av akademiets største talenter for et par år siden.

Koumetio har blitt ryktet på et nytt utlån helt siden Jarell Quansah ble foretrukket foran ham i sommerens pre-season.

20-åringen står med to kamper for Liverpools førstelag. En av dem i Champions League mot danske Midtjylland.

Phillips kan ende på utlån før vinduet stenger
29.aug 22:33 kopier linkPhillips kan ende på utlån før vinduet stenger

Nathan Phillips har blitt linket bort fra Liverpool i hele sommer, og 26-åringen virket å være veldig nærme en permanent overgang til Leeds.

Det ser mer usannsynlig ut nå, med fire dager igjen av overgangsvinduet.

James Pearce i The Athletic skriver tirsdag at Liverpool-forsvareren kan bli sendt på utlån til Middlesbrough i Championship.

26-åringen skal være desperat etter mer spilletid, ifølge journalisten.

Phillips har endt langt bak i køen på Anfield. Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Joe Gomez og Joel Matip har alltid vært foran, og mye tyder på at unge Jarell Quansah er foretrukket fremfor 26-åringen.

Liverpool skal være villig til å sende midtstopperen på et nytt utlån.

Doucoure utelatt fra Palace-troppen
29.aug 20:41 kopier linkDoucoure utelatt fra Palace-troppen

Det er ingen hemmelighet at Liverpool er interessert i Crystal Palaces-spiller Cheick Doucoure.

Ryktene rundt maleseren startet for et par uker siden, og 23-åringen har vært linket til Merseyside siden.

I kveld spiller Crystal Palace ligacupkamp borte mot Plymouth, uten midtbanespilleren.

Doucoure er ikke i startelleveren eller på benken, og det har ikke kommet nyheter om en potensiell skade eller at han blir hvilt.

Det kan selvfølgelig være en tilfeldighet, men kan være greit å ha i bakhodet inn mot de siste dagene av overgangsvinduet.

Leicester-spiller vurderes før Deadline Day
29.aug 18:33 kopier linkLeicester-spiller vurderes før Deadline Day

Leicester-midtbanespiller Wilfred Ndidi vurderes av Liverpool, ifølge Miguel Delaney i The Independent.

Cheick Doucoure skal fremdeles være i miksen, men klubben har blitt avskrekket av prislappen på £80 millioner, skriver Delaney.

For noen år siden ble Ndidi sett på som en av Premier Leagues beste midtbanespillere, men nigerianerens dalende prestasjoner har gjort ham til en mindre attraktiv spiller.

26-åringen røk ned med Leicester forrige sesong. Han har så langt spilt samtlige fire Championship-kamper for blåtrøyene. Det har endt med 12 poeng, og tabelltopp.

Miguel Delaney, The Independent

– Schmadtkes fremtid skal vurderes etter overgangsvinduet lukkes

– Schmadtkes fremtid skal vurderes etter overgangsvinduet lukkes

Den ferske sportsdirektøren tok over jobben til Julian Ward i slutten av mai.

Nyheter 29.aug 18:02