David Lynch:– Han ønsker seg til Premier League, og Liverpool følger med

David Lynch trekker et nytt navn opp av hatten etter skaden til Ibrahima Konate.
På fredagens pressekonferanse kunne Jürgen Klopp bekrefte at Ibrahima Konate hadde pådratt seg en muskelskade. Franskmannen er usikker inn mot helgens kamp mot Newcastle.

Det betyr at Joel Matip eller Joe Gomez sannsynligvis vil bli benyttet ved siden av Virgil Van Dijk. Unge Jarell Quansah er også et alternativ.

This is Anfield-journalist David Lynch er skeptisk til Liverpools dekning på stopperplass.

– Matip så ikke ut som seg selv forrige sesong, og han er ikke komfortabel med å bli dratt ut av posisjon. Mye av det samme gjelder Joe Gomez, som ikke har vist et godt nok nivå på lang tid, skriver han.

Jürgen Klopp sa følgende om problemstillingen på dagens pressekonferanse:

– I en ideell verden har vi seks, syv, åtte midtstoppere, og en backup-plan på alt. Vi må være heldig med skader, uten tvil. Vi er ikke i drømmeland, og vi er forberedt på samtlige scenarioer. Vi skal gjøre vårt beste, og krysse fingrene for at vi har en tropp som kan fungere uansett situasjon. Er det mulig? Vi får se, sa tyskeren.

Liverpool-treneren går langt i å antyde at det jobbes iherdig med å få på plass nye spillere, og kanskje en midtstopper? Lynch tror klubben ser til Xabi Alonso og Leverkusen.

AKTUELL?: Piero Hincapie har blitt linket til Anfield den siste uken.

AKTUELL?: Piero Hincapie har blitt linket til Anfield den siste uken.

Positive og negative sider

Piero Hincapie er kanskje en ukjent navn for mange, men ecuadorianeren har imponert for Alonsos Leverkusen-lag det siste året. Lynch skriver at Liverpool fulgt med 21-åringen en god stund.

«Han vil ikke ta opp homegrown-kvote denne sesongen, og This is Anfield forstår det slik at han er svært interessert i en overgang til Premier League».

I løpet av sommeren har Hincapie fått en prislapp på £60 millioner, men ifølge Lynch kan summen bli lavere enn dette.

Det er verdt å nevne at Xabi Alonso har et godt forhold til Liverpool, og den tyske klubben er interessert i venstreback Luke Chambers. 19-åringen kan bli en del av en potensiell avtale.

På den mer negative siden deler Hincapie agent med landsmann Moises Caicedo, en person som ble svært sentral i den skuffende overgangssagaen.

Lynch nevner også Rennes-forsvareren Arthur Theate som en potensiell kandidat på stopperplassen. Liverpool skal være interessert, men det har ikke blitt rapportert om samtaler med den 23 år gamle belgieren.

Pågående samtaler mellom Al-Ittihad og Salahs representanter

Pågående samtaler mellom Al-Ittihad og Salahs representanter

Liverpool har ingen planer om å selge Mohamed Salah.

– Det er ingenting å hente i Salah-ryktene

Vil fulgte Jürgen Klopps pressekonferanse:– Det er ingenting å hente i Salah-ryktene

Jürgen Klopp møtte pressen før Newcastle-kampen.