Pågående samtaler mellom Al-Ittihad og Salahs representanter

Liverpool har ingen planer om å selge Mohamed Salah.

I løpet av torsdag kom ble flere og flere rykter som linker Liverpools stjernespiller Mohamed Salah til Saudi-Arabia og Al-Ittihad.

Fabinhos nye klubb ønsker 31-åringen, og er villig til å kaste store summer på bordet for å få tak i ham.

Fabrizio Romano, Neil Jones og David Ornstein har meldt om interessen, og det samme har velinformerte Ben Jacobs.

Han skriver på Twitter at Al-Ittihad ønsker å ha Salah på laget inn mot VM for klubblag-turneringen i Jeddah. Den spilles fra 12. til 22. desember.

«Sentrale skikkelser (i Al-Ittihad) refererer til økende optimisme i en potensiell sjokkovergang, men Salahs agent forpliktet han til Liverpool tidligere i måneden», skriver Jacobs.

Salahs agent, Ramy Abbas Issa, la ut denne tweeten den 7. august.

Mohamed Salah har vært ryktet til Saudi-Arabia gjennom hele sommeren, men interessen har så langt ikke vært spesielt konkret. Det virker den å være nå.

Ifølge Jacobs har 31-åringen blitt tilbudt en treårskontrakt, verdt £65 millioner i året. Det vil gjøre ham til en av Saudi Pro Leagues best betalte spillere.

«Ingenting er avgjort, og et massivt bud vil være et krav. Liverpool vil ikke selge, og kan dermed kontrollere saken selv. For at noe skal skje må klubben endre sin posisjon, skriver han.

Salah virker svært investert i en ny sesong på Anfield, og ser svært tilfreds ut på Anfield. Det virker sannsynlig at de røde vil vurdere et salg om han selv ønsker en overgang, eller om en ekstremt høyt bud kommer deres vei. Neymar Jr ble solgt til Al-Hilal for £78 millioner i forrige uke.

Oppdatert 13.20

Bild-journalist Christian Falk har kommet med en oppdatering på Mohamed Salah-situasjonen. Fredag ettermiddag skriver han om pågående samtaler mellom klubb og spillerens representanter.

Et par timer før journalistens melding avholdt Jürgen Klopp sin vante pressekonferanse i forbindelse med søndagens kamp mot Newcastle.

Dette sa tyskeren da han ble spurt om en potensiell overgang for 31-åringen:

– Det er ikke kommet et bud. Det er vanskelig å snakke om artikler i media. Salah er Liverpool-spiller, og han er ekstremt viktig for oss. Må jeg gi et svar er det nei. Min livsfilosofi er å ta et problem når det kommer, og det er ikke tilfelle nå. Han er 100% klar for å gi alt for Liverpool, sa Klopp.

Al Ittihad er interessert – men Liverpool vil ikke selge

Al Ittihad er interessert – men Liverpool vil ikke selge

Al Ittihad skal være klare til å gjøre et fremstøt for Salah, men Liverpool er forberedt på å avslå alle bud.

Flere klubber har forhørt seg, og et nytt utlån er aktuelt

Flere klubber har forhørt seg, og et nytt utlån er aktuelt

Det er stor interesse for Tyler Morton.