Al Ittihad er interessert – men Liverpool vil ikke selge

Al Ittihad skal være klare til å gjøre et fremstøt for Salah, men Liverpool er forberedt på å avslå alle bud.

Gjennom sommeren har det sporadisk kommet rapporter om at lag i Saudi-Arabia ønsker å hente Mohamed Salah til Saudi Pro League, og nå kan det se ut til at det kan komme et fremstøt på egypteren. 

Troverdige David Ornstein skriver torsdag for The Athletic at Al Ittihad skal være interesserte i å hente Salah til klubben. Det saudi-arabiske laget har tidligere hentet Fabinho fra Liverpool, samt spillere som Karim Benzema og N'Golo Kante. 

Overgangsvinduet for de fleste europeiske ligaene stenger 1. september, men det saudi-arabiske overgangsvinduet stenger ikke før 20. september. 

Liverpool ikke åpen for avtale

Ifølge ryktene fra saudi-arabisk hold skal Al Ittihad være villig til å bla opp rundt 100 millioner euro, med det saudi-arabiske pensjonsfondet i ryggen. 

Ornstein, Neil Jones og James Pearce skriver alle kort tid etter rapportene om Al Ittihad-interessen at Liverpool ikke har noen planer om å selge egypteren med så kort tid igjen av overgangsvinduet, og at enhver forespørsel kommer til å bli avvist. 

Mo Salah fremstår som et naturlig mål for Saudi Pro League, som ønsker å trenge seg inn blant de største ligaene i verden. 

Lynvingen er muligens tidenes spiller fra den arabiske verdenen, og er fortsatt blant Premier League og verdens beste spillere. 

Salahs agent Ramy Abbas Issa avfeide 7. august rykter om at klienten ønsket seg bort fra Liverpool, og var klar på at han var forpliktet til Liverpool. Liverpool-spillerens gode venn Dejan Lovren har også vært ute og kalt ryktene for oppspinn. 

Ifølge ryktene fra saudi-arabisk hold skal Al Ittihad være villig til å bla opp rundt 100 millioner euro, med det saudi-arabiske pensjonsfondet i ryggen. 

Det er verdt å merke seg at Al Ittihad og Liverpools kommende motstander Newcastle United begge eies av det saudi-arabiske pensjonsfondet (PIF), og at dette dermed kan være et beleilig tidspunkt å skape støy rundt Salah og Liverpool. 

Media i Saudi-Arabia fortsetter å skrive om Salah-interesse

Media i Saudi-Arabia fortsetter å skrive om Salah-interesse

Det er bare tre uker siden Salahs agent sa det var uaktuelt. Nå hadde det vært fint om han kom ut og sa det igjen.

Nyheter 24.aug 09:26
«Slutt å lyve!»

«Slutt å lyve!»

Liveblogg 24.aug 15:34