Media i Saudi-Arabia fortsetter å skrive om Salah-interesse

Det er bare tre uker siden Salahs agent sa det var uaktuelt. Nå hadde det vært fint om han kom ut og sa det igjen.

Med tanke på at Mohamed Salah kanskje er det største fotballnavnet av dem alle i den arabiske verden, bør det kanskje ikke komme som noen overraskelse at han er sterkt ønsket i Saudi Pro League.

Spillerens agent, Ramy Abbas Issa, har flere ganger uttalt seg om ryktene, og 7. august skrev han:

«Dersom vi vurderte å forlate Liverpool i år, ville vi ikke fornyet kontrakten i fjor sommer. Mohamed er fortsatt forpliktet til LFC». 

Med én uke igjen av det europeiske overgangsvinduet hadde det vært betryggende for røde supportere om det kom enda en slik melding, for overgangsvinduet i Saudi Pro League holder åpent til 20. september.

Rykter om bud på 100 millioner euro

Arriyadiyah.com, ikke et nettsted vi er veldig godt kjent med, rapporterte onsdag kveld at Al-Ittihad nå var nærmere å kunne få til en overgang for Salah i dette vinduet. 

De skriver videre at Salah ønsket å fullføre sesongen i Liverpool, og at klubben hadde stengt døren, men at det nå er nye forhandlinger etter at det hadde kommet enormt bud. Den egyptiske journalisten Ismael Mahmoud skriver at det er noe Salah vurderer.

Al-Ittihad er klubben som har Nuno Espritio Santo som manager, og har kjøpt Fabinho, N’Golo Kanté, Karim Benzema og Jota Felipe denne sommeren. Sistnevnte skal allerede være på vei ut, to måneder etter at han kom fra Celtic for 25 millioner pund.

Andre rapporterer om et bud på 100 millioner euro (£85M) for 31-åringen, og at det er Saudi-Arabias statlige pensjonsfond (PIF) som skal betale gildet direkte, heller enn at det kommer fra klubben. Han skal også være forespeilet en treårskontrakt på 200 millioner euro.

Det er så langt ingen av journalistene som følger Liverpool eller de mest troverdige journalistene som følger overgangsmarkedet som har skrevet om noen nye forhandlinger. Det kommer fra Saudi-Arabia.

21-åringen Liverpool lenge ble linket til velger å fortsette karrieren i Saudi-Arabia

21-åringen Liverpool lenge ble linket til velger å fortsette karrieren i Saudi-Arabia

Overgangssommeren 24.aug 08:33
Liverpool ser endelig ut til å ha sikret seg den unge midtbanespilleren

Liverpool ser endelig ut til å ha sikret seg den unge midtbanespilleren

Ryktebørsen 23.aug 22:31