Elliott med solomål da England fortsatte seiersrekken - Jaros ute av mesterskapet etter nederlag

To av tre Liverpool-representanter i U21-EM er videre til kvartfinalen.

England U21 var allerede sikret tabelltopp i sin gruppe etter å ha slått Tsjekkia U21 og Israel U21 i sine to første kamper, men hvilte ikke på laurbærene i deres siste kamp mot Tyskland U21.

Selv om britene stilte med et reservepreget mannskap - hvor blant andre Harvey Elliott fikk muligheten - tok det bare fire minutter før laget gikk opp i ledelsen ved Cameron Archer.

Etter tjue minutter viste Elliott seg tilliten verdig, da han la på til 2-0 med et nydelig solomål.

20-åringen mottok ballen fra keeperen på egen banehalvdel, førte den med seg helt til 16-meteren før han banket den ned i hjørnet bak Tysklands målvakt.

Curtis Jones ble sittende på benken hele kampen, etter å ha startet de to første kampene for England U21.

Jaros kunne ikke hindre nederlag

At Elliott og England U21 gjorde jobben mot Tyskland U21 betød at Vitezslav Jaros og hans Tsjekkia U21 bare behøvde å unngå tap mot Israel U21 for å ta seg til kvartfinalen i U21-EM.

Det så lenge ut til at tsjekkerne skulle klare å ro i land et 0-0-resultat, men etter 82 minutter måtte Jaros se ballen havne i nettmaskene bak seg etter en dødball.

Jaros hadde flere flotte redninger i kampen, blant annet en dobbeltredning like etter Israels ledermål. Han fikk et gult kort på tampen av kampen.

Resultatet betyr at det er Israel U21 som går videre fra gruppa sammen med England U21. For England U21 sin del var det allerede før kampen klart at de møter Portugal U21 i kvartfinalen. Den spilles søndag 2. juli.