– En spiller som ønsker å forbedre seg hele tiden

Den kommende sesongen vil bli spesielt viktig for Darwin Nunez.

Liverpools stjernespiss Darwin Nunez hadde en brukbar første sesong på Anfield. Flere håpet nok likevel å se enda mer av uruguyaneren, som avsluttet sesongen på benken for Jürgen Klopp.

24-åringen scoret riktignok 15 mål i alle turneringer, og leverte flere kanongode kamper i den røde trøyen.

Lucas Leiva har nylig tatt en prat med Luis Suarez om spissen. De to uruguyanske spissene er lagkamerater på landslaget, og den gamle Liverpool-helten kjenner sin arvtager veldig godt.

– Luis fortalte meg at Darwin er en sjenert gutt, veldig stille og rolig, men en spiller som alltid vil forbedre seg selv. Han er en målscorer og innehar ekstrem fart, så det blir viktig å gi ham den hjelpen han trenger denne sesongen, sier Lucas til liverpoolfc.com.

10 ÅR SIDEN: Lucas Leiva og Luis Suarez har fremdeles god kontakt etter tiden på Merseyside. Inntil nylig spilte de for samme klubb i Brasil.

10 ÅR SIDEN: Lucas Leiva og Luis Suarez har fremdeles god kontakt etter tiden på Merseyside. Inntil nylig spilte de for samme klubb i Brasil.

Meningene rundt Nunez virker å være splittet, hvor flere er godt fornøyd med spissens bidrag, mens andre forventet langt mer fra Liverpools nest dyreste kjøp.

– Jeg synes Darwin har vært veldig god i sin første sesong. Vi vet hvor vanskelig det er å komme (til England) og spille. Det er høye krav, og Liverpools spillestil er annerledes, fortsetter brasilianeren.

Det har likevel vært en sesong hvor vi har fått sett det beste og det verste fra Nunez. Han har vært langt nede, da han pådro seg direkte rødt kort mot Crystal Palace, men også høyt oppe slik som i 7-0 seieren over Manchester United.

Lucas mener han trengte tid til å tilpasse seg livet i England.

– Vi gleder oss selvfølgelig til å se ham utvikle seg ytterligere i sin andre sesong, for han er ung, rask og kan score mål. Forhåpentligvis blir denne sesongen enda bedre enn den forrige, avslutter han.

Darwin Nunez scoret 6 mål på 29 kamper i sin første sesong i Benfica. Året etter endte det med 26 mål på 28 kamper. Vi får krysse fingrene for at Liverpool-spissen kan få en lignende utvikling på Anfield.

Positive samtaler mellom Liverpool og Szoboszlais representanter

Positive samtaler mellom Liverpool og Szoboszlais representanter

Flere troverdige journalister melder om stor interesse for 22-åringen.

Nyheter 29.jun 21:32
Klubben må ta viktige avgjørelser de neste årene

Klubben må ta viktige avgjørelser de neste årene

Denne sommeren forsvant fire seniorspillere gratis, og flere kan følge etter de neste årene.

Innsikt 29.jun 14:07