Positive samtaler mellom Liverpool og Szoboszlais representanter

Flere troverdige journalister melder om stor interesse for 22-åringen.

Nyhetene rundt Liverpools interesse for RB Leipzig-spiller Dominic Szobozlai fortsetter å dukke opp i høyt tempo.

Onsdag meldte The Athletics David Ornstein om samtaler med representantene til 22-åringen, og torsdag kveld kommer det nye rykter fra annet hold.

Sky Sports-journalist Melissa Reddy skriver følgende om Anfield-klubbens interesse.

«Mandagens møte mellom Liverpool og Szoboszlais representater var positive. Det er ingen tvil om spillerens talent og holdning, men klubben vurderer flere kandidater samtidig og ønsker ikke å forhaste en avgjørelse», skriver hun.

Da har både Ornstein, Reddy og ikke minst Fabrizio Romano vært ute å meldt om interesse for den offensive midtbanespilleren. Det pleier å være et godt tegn i dagene eller ukene før en signering.

Sistnevnte meldte tidligere i dag om Szoboszlais utkjøpsklausul, som går ut ved midnatt fredag.

– Han er på klubbens ønskeliste. Det er opp til Liverpool nå, som må diskutere spilleren innad. Betales klausulen i juli kan han ikke reise fra Tyskland før i januar, sa han på sin egen YouTube-kanal.

FREMTIDIGE LAGKAMERATER?: Dominik Szoboszlai har møtt Liverpool ved flere anledninger tidligere, både for Salzburg og RB Leipzig.

FREMTIDIGE LAGKAMERATER?: Dominik Szoboszlai har møtt Liverpool ved flere anledninger tidligere, både for Salzburg og RB Leipzig.

Vil til Liverpool

The Anfield Wrap har også fått med seg interessen fra Liverpool. I anledning en diskusjon om Szoboszlai inviterte de Guido Schäfer til en prat.

Tyskeren jobber til daglig i avisen Leipziger Volkszeitung, og har god kontroll på RB Leipzig. Han har også en fortid med Jürgen Klopp i Mainz.

– Det er et finansielt problem, men det er en sjanse. Det skal ligge en avtale hvor Szoboszlai og agenten skal ha flere millioner euro hver, men om de plutselig ikke ønsker de pengene kan det fort bli en realitet, sa han.

Schäfer får spørsmål om han tror 22-åringen ender på Anfield. Det svarer han ja til.

– Han vil reise denne sommeren og ta det neste steget. Får han velge mellom Champions League med Newcastle og Europa League med Jürgen Klopp blir det Liverpool. Det er 100% sikkert, fortsatte Schäfer.

Newcastle skal også være interessert i RB Leipzig-spilleren, men overgangen til Sandro Tonali kan gjøre overgangen vanskelig for Eddie Howe og co. Italieneren kommer fra A.C. Milan for rundt 70 millioner euro.

Forklarer hvorfor han måtte forlate Liverpool

Leighton Clarkson:Forklarer hvorfor han måtte forlate Liverpool

Leighton Clarkson hørte lite fra klubben da han var utlånt til Aberdeen.

Grunnene til at Dominik Szoboszlai passer Klopps spillestil til punkt og prikke

Grunnene til at Dominik Szoboszlai passer Klopps spillestil til punkt og prikke

Nå kan 22-åringen bli Liverpools neste signering.

Innsikt 29.jun 18:03