Får ikke opsjon på kjøp

Fabio Carvalho skal være veldig nær RB Leipzig.

I fjor sommer hentet Liverpool stjerneskuddet Fabio Carvalho fra Fulham for fem millioner pund. Overgangssummen kan stige med ytterligere 2,7 millioner pund etter bonuser – men har neppe gjort det så langt etter en skuffende debutsesong på Anfield for 20-åringen.

Carvalho har så langt spilt 21 kamper og scoret tre mål for de røde, men det ble kun 638 minutter på banen fordelt på de kampene.

Tidligere fredag rapporterte David Lynch at Carvalho nå nærmer seg Bundesliga-klubben RB Leipzig. Det er samme klubb som kom med «skambudet» på rett i overkant av 10 millioner pund for ham i mai.

Ingen opsjon

Liverpools opprinnelige plan var å låne ham ut til en annen Premier League-klubb slik at han kunne spille fast og få førstelagserfaring, og selv om det var interesse fra West Ham, Brentford og Burnley, skal spillerens ønske ha vært Bundesliga og RB Leipzig.

Fabrizio Romano skriver nå at Carvalho vil gå til RB Leipzig på lån hele neste sesong – men at den tyske klubben ikke kommer til å ha en opsjon på kjøp når låneavtalen er ferdig. 

Han skriver videre at Jürgen Klopp og Liverpool avslo alle forslag om å selge ham denne sommeren, og så kun på en låneavtale som et alternativ.

Det er et veldig godt forhold mellom Red Bull-klubbene og Liverpool FC. RB Leipzig ledes nå av Marco Rose, som ble kjøpt til Mainz av Klopp i 2002, og som var med på laget som rykket opp til Bundesliga i 2004. Rose spilte seks år under Klopp, og har sagt at han hadde en veldig stor innflytelse på ham.

RB Leipzig ble nummer tre i Bundesliga forrige sesong og skal spille Champions League til høsten.

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Carvalho nærmer seg RB Leipzig

Det ser ut til å bli Bundesliga neste sesong for Fabio Carvalho.

Forventer at Salah blir det store målet for Saudi Pro League

Forventer at Salah blir det store målet for Saudi Pro League

Mohamed Salah er ekstremt populær i den arabiske verden. Og nå satses det stort i Saudi Pro League