Falk: Pavard vil forlate Bayern - og er i samtaler med Liverpool

Liverpool er ute etter å hente sin andre verdensmester denne sommeren, ifølge Bild-journalist Christian Falk.

Det er ikke bare midtbanen Liverpool ønsker å forsterke i sommer. Også i forsvaret ønsker de seg et nytt fjes, og ifølge Bild-journalist Christain Falk er nå Bayern Münchens Benjamin Pavard veldig aktuell. 

27-åringen slo for alvor gjennom da han var med på å vinne VM med Frankrike i 2018, og året etter fikk han sin overgang til Bayern München. Der har han stort sett fått mye spilletid, men likevel skal han ønske seg bort fra den tyske seriemesteren i sommer. Pavard har bare ett år igjen av kontrakten med Bayern, og ifølge Falk har han gitt beskjed om at han ikke vil være med neste sesong. 

– Agentene hans snakker allerede med andre klubber, og blant dem er Liverpool en het kandidat, skriver Falk i sin faste spalte for caughtoffside.com.

Han legger til at også Chelsea og Barcelona har vist interesse, og det samme har AC og Inter Milan gjort. Pavard kostet om lag 30 millioner pund da han ble hentet til Bayern München, og ifølge Transfermarkt har han den samme markedsverdien i dag. 

En stor fordel med den franske landslagsspilleren er at han kan spille både på høyrebacken og som midtstopper. Dermed kan han være vikar i begge posisjoner, og det er spesielt på høyreback Liverpool er sårbare dersom Trent Alexander-Arnold skulle bli skadet.

Også Florian Plettenberg i tyske Sky Sports har meldt at Liverpool er interessert i Pavard den siste tiden.

Ferdig med krevende og viktig del av Anfield Road-prosjektet

Ferdig med krevende og viktig del av Anfield Road-prosjektet

Det tok én uke å fjerne taket på Anfield Road Stand.

Ward går ut med æren i behold - og vel så det. Over til deg, Jörg!

Ward går ut med æren i behold - og vel så det. Over til deg, Jörg!

Julian Wards siste akt som sportsdirektør gir Liverpool en pangstart på overgangsmarkedet. Nå er det opp til Jörg Schmadtke å følge opp.

Kommentar 08.jun 14:20