Fortsatt interessert i Gravenberch

MIdtbanespillerens fremtid ser mer og mer usikker ut.

I april og mai var Ryan Gravenberch kraftig linket til Liverpool, men nå har det lenge vært stille rundt den tidligere Ajax-spilleren.

Det har så langt ikke blitt sagt at de røde har gått bort fra 21-åringen, men det er andre navn det har blitt snakket mye mer om. Alexis Mac Allister har fått oppmerksomheten, og nå handler mye om Khepren Thuram og Manu Kone.

Men samtidig skjer det ting i Bayern München som kan få liv i det igjen.

Det var Hasan Salihamidzic som hentet Gravenberch til Bayern, og 46-åringen som gikk under kallenavnet «Brazzo» hadde veldig stor tro på midtbanespilleren. Han har flere ganger vært ute og sagt at han er trygg på at Gravenberch vil få ut potensialet sitt, og at spilleren ikke er til salgs.

En «Salihamidzic-spiller»

27. mai fikk «Brazzo» sparken som sportsdirektør i Bayern, etter sesongen der de var så nær fra å ikke vinne Bundesliga. Både Salihamidzic og Oliver Kahn er ferdige i storklubben.

Ifølge Sport 1s sjefsreporter Kerry Hau har snakket om Gravenberch på podcasten Die Bayern-Woche.

Der sier han at fremtiden til Gravenberch nå er usikker, og at den nye manageren Thomas Tuchel må vise spilleren hvilke planer han har for ham, ellers vil en overgang til England være en mulighet, der Liverpool viser interesse. Tuchel har Declan Rice som sitt fremste overgangsmål denne sommeren, en spiller som spiller i samme posisjon.

Manchester United har også blitt linket til Gravenberch, og Erik ten Hag hadde spilleren i Ajax.

– 35 millioner pund er en bra sum for en midtbanespiller som er så nær den franske landslagstroppen, med den midtbanen de har

– 35 millioner pund er en bra sum for en midtbanespiller som er så nær den franske landslagstroppen, med den midtbanen de har

Vi har tatt en prat med en som har sett Manu Kone mye.

Innsikt 02.jun 21:44
Åtte nye røde kvalifiserer som «homegrown» i Premier League

Åtte nye røde kvalifiserer som «homegrown» i Premier League

Dette er en sommer der Liverpool mister spillere med «homegrown»-status, men nye spillere kvalifiserer.

Nyheter 02.jun 23:32