Henderson har ingen planer om å gi seg på landslaget

Liverpool-kapteinen ønsker å være en viktig brikke for Gareth Southgate inn mot EM i 2024.

Jordan Henderson fyller 33 år om et par dager, og i den alderen begynner flere og flere spillere å gi seg på landslaget. Det har ikke Liverpools kaptein tenkt spesielt mye på.

Steven Gerrard spilte sin siste kamper for England tilbake i 2014, da han hadde fylt 34 år. James Milner i 2016, som 30-åring.

– Du kjenner det på kroppen når du ikke har mer å gi, og da må du ta en avgjørelse om hva som er best å gjøre. Jeg elsker fremdeles å representere landet mitt og jeg vil fortsette med det så lenge som mulig, sier Hendo i opptakten til Englands kamp mot Malta fredag kveld.

Det ventes at midtbanespilleren vil bli med England til Tyskland og EM i 2024. Under Gareth Southgate har 32-åringen spilt en viktig rolle, senest i VM i Qatar.

– Jeg føler at jeg fremdeles har en stor rolle i fremtiden, både på og utenfor banen. Jeg elsker det. Jeg har følt meg i veldig god form (når jeg har vært med England), så jeg tror ikke det har vært et problem, fortsetter han.

PÅ PLASS: Trent Alexander-Arnold er også på plass og klar for å bidra i Englands to EM-kvalifiseringskamper.

PÅ PLASS: Trent Alexander-Arnold er også på plass og klar for å bidra i Englands to EM-kvalifiseringskamper.

Ny tillit hos Southgate

En annen Liverpool-spiller, som ikke har spilt en så viktig rolle de siste par årene, er Trent Alexander-Arnold. Høyrebacken er tilbake i varmen etter vrakingen fra troppen tilbake i mars.

Henderson tror 24-åringen kan dra med seg den gode formen inn på landslaget, i sin nye posisjon på banen.

– Det har fungert veldig godt i Liverpool, så det kan godt være. Trent er en fabelaktig spiller, og en spiller med hans kvaliteter vil du alltid ha i laget ditt. Det har vært en god løsning for oss i Liverpool mot slutten av sesongen, sier han.

Mot slutten av den nylige avsluttede sesongen fikk Alexander-Arnold en mer sentral rolle i Klopps mannskap. Det resulterte i mengder med målpoeng og en seiersrekke som nesten holdt til Champions League-plass.

– Han har fått en nytt liv i spillet sitt, og forhåpentligvis kan han dra det inn på landslage.t Uansett hvilken rolle han vil spille må han være klar, og prestere på det samme nivået som han har vært på den siste tiden, avslutter Liverpool-kapteinen.

Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold og England møter Malta fredag kveld. Kampen sendes direkte på TV 2 Sport 1 fra 20.45.

Vanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Vi følger landskampeneVanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Det er en stor runde landslagsfotball i sommer, før ferie og preseason.

Innsikt 08.jul 19:05
– Kjøpet av Mac Allister er en god start på overgangsvinduet

– Kjøpet av Mac Allister er en god start på overgangsvinduet

Virgil van Dijk er fornøyd med sommerens første kjøp.

Nyheter 14.jun 21:50