Ramsay kan være på vei til Preston

Preston ønsker å låne Calvin Ramsay.

Den skotske avisen Press and Journal skriver søndag at Liverpools høyreback Calvin Ramsay er i ferd med å bli sendt på lån til Preston North End i Championship. Liverpool Echo skriver også at Preston er interessert i å hente unggutten, og at Liverpool vurderer å låne ham ut.

Ramsay fikk bare to førstelagskamper i debutsesongen for de røde etter overgangen fra Aberdeen i fjor sommer. Backen regnes som et stort talent, men har slitt med skader så langt i Liverpool-karrieren. En opptur i løpet av 2022/23 var imidlertid landslagsdebuten for Skottland som han fikk i november.

Ramsay løper igjen

Ramsay løper igjen

Gledelig nytt fra AXA Training Centre.

Nyheter 11.mai 11:22
Nye talenter har satt fyr på akademilagene

Vi oppsummerer akademilagenes sesong så langt:Nye talenter har satt fyr på akademilagene

Liverpool hentet inn noen nye talenter før sesongen, og det har virkelig gitt resultater. Vi har oppsummert akademiets sesong så langt.

Innsikt 11.jan 15:24

19-åringen har brukt de siste månedene på å komme i form etter å ha operert kneet i februar. Han var tilbake i lett trening for en måned siden. 

Nå kan altså et utlån til Preston bli neste steg for unggutten. Preston endte sesongen som nummer tolv i Championship, og har blant andre tidligere Liverpool-spiller Ben Woodburn i troppen.

I tillegg til Ramsay har Liverpool Conor Bradley som et ungt alternativ på høyrebacken. I helgen ble de også linket til Bayern Münchens Benjamin Pavard. 

Falk: Pavard vil forlate Bayern - og er i samtaler med Liverpool

Falk: Pavard vil forlate Bayern - og er i samtaler med Liverpool

Liverpool er ute etter å hente sin andre verdensmester denne sommeren, ifølge Bild-journalist Christian Falk.

Nyheter 10.jun 11:59