Kan gå mot utlån for fjerde sesong på rad

Jürgen Klopps gamleklubb er interessert.

Som følge av en alvorlig ankelskade ble det bare ni kamper i Bundesliga for Sepp van den Berg i den nylig avsluttede sesongen, men 21-åringen rakk likevel å vise seg frem for Schalke, som endte på nedrykk og må ta den tunge veien ned i 2. Bundesliga. 

De ønsker å ha med seg Liverpool-spilleren ned, men spørsmålet er om han heller blir fristet til å fortsette på øverste nivå. Der skal det nemlig også være interesse. Ifølge Bild er nemlig Jürgen Klopps tidligere klubb Mainz ute etter å hente nederlenderen. Mainz endte sesongen som nummer ni på tabellen. 

Rykket ned på sesongens siste dag

De utlånte: Rykket ned på sesongens siste dag

Slik gikk det med de utlånte i helgen.

Sepp van den Berg håper på en fremtid i rød drakt

Sepp van den Berg håper på en fremtid i rød drakt

Nederlenderen har vært på utlån de siste to sesongene og lengter etter et sted å slå seg til ro.

Bild skriver ifølge This Is Anfield at et nytt utlån er mest sannsynlig for van den Berg, som tilbrakte halvannet år på lån i Preston før han dro til Schalke. For Liverpool har det bare blitt fire førstelagskamper - alle i de hjemlige cupene. 

21-åringen har tidligere vært åpen om at han fremdeles drømmer om å få en karriere på Liverpools førstelag, men kanskje må han ta et nytt låneopphold før det kan bli en realitet. Schalke skal allerede være i samtaler med de røde, mens Mainz nå er i gang med forberedelsene.

Van den Berg kan også bli holdt igjen av Jürgen Klopp og co denne sesongen, for å bidra til å fylle den såkalte «homegrown»-kvoten. Unggutten kan bli igjen som femtevalg på stopperplass dersom Nat Phillips og Rhys Williams skulle dra.