Hevder det er enighet mellom Thuram og Liverpool

Jürgen Klopp og Jörg Schmadtke sikter seg inn på sin neste midtbanespiller.

Alexis Mac Allister ble bekreftet som Liverpool-spiller i går, og sent torsdag kveld kom nyheten om klubben allerede skal være på en intensiv jakt etter Kephren Thuram.

Den franske 22-åringen har blitt nevnt ved flere anledninger. Fotballskribent Jacque Talbot melder om enighet mellom klubb og spiller.

«Thuram har vært i lengre samtaler med Premier League-klubben, og nå har de to partene blitt enig om en avtale. Det får vi beskjed om fra flere kilder», skriver han for Football Transfers.

Nyhetene må likevel tas med en klype salt, for enn så lenge har ingen av de mer annerkjente Liverpool-journalistene meldt om enigheten.

I FRANKRIKE: Nice-spilleren leverte to mål og fire målgivende pasninger fra sin defensive midtbanepoisjon forrige sesong.

I FRANKRIKE: Nice-spilleren leverte to mål og fire målgivende pasninger fra sin defensive midtbanepoisjon forrige sesong.

Thuram er verdsatt til €32 millioner på Transfermarkt, men det er sannsynlig at prissettingen vil bli høyere for den defensive midtbanespilleren.

«Vi hører at det nå pågår samtaler mellom de to klubbene om en pris. Det antas at Nice er ute etter maksimal verdi, vel vitende om at 22-åringen har andre interesserte klubber. Thuram og hans representanter har vært tydelig på at de ønsker en overgang til Anfield», skriver han for Football Transfers.

Nyhetene fra Talbot kommer i etterkant av mer annerkjente Fabrizio Romano. Italieneren meldte om samtaler mellom Liverpool og franskmannens agenter torsdag ettermiddag. Det skal også gjelde Mönchengladbach-spiller Manu Kone.

«Ingen bud er sendt inn ennå, men begge spillerne er fortsatt på listen. De røde vil planlegge for neste signering på midtbanen etter at Mac Allister-avtalen nå endelig er fullført.

Neil Jones i The Times, som er en av de aller beste kildene inn i Liverpool, fikk spørsmål om duoen på The Red Men TVs podkast.

– Jeg hadde ikke blitt overrasket om Liverpool henter Thuram og/eller Kone i de kommende ukene. Min ærlige mening er at klubben sannsynligvis går for en av dem. Kjøper du inn tre midtbanespillere av den kvaliteten så totalrenoverer du midtbanen. Jeg tror ikke de vil gjøre det, sa Jones. 

Thuram og Kone befinner seg for øyeblikket i Paris med Frankrikes U21-landslag. Duoen skal ut i EM for U21 den 21. juni, og møter Italia, Sveits og Norge i gruppespillet.

Har avtalt samtaler med agentene til Koné og Thuram

Har avtalt samtaler med agentene til Koné og Thuram

Med Alexis Mac Allister i boks er det nye navn det rettes fokus mot.

Mac Allister hadde mulighet til å overta Gerrards gamle nummer, men derfor valgte han 10-eren

Hans første offisielle intervju: Mac Allister hadde mulighet til å overta Gerrards gamle nummer, men derfor valgte han 10-eren

Alexis Mac Allister har kommet til Liverpool for å vinne trofeer.