Lynch: Klopp vil ha garantier før han går for Lavia

Liverpool vil unngå å havne i budkrig, melder David Lynch.

Southamptons unge midtbanespiller er et av navnene som nevnes i forbindelse med en mulig overgang til Liverpool i sommer, og som liverpool.no skrev lørdag er det mer enn bare evnene som fotballspiller som kan gjøre 19-åringen til en god signering. 

At de røde er interessert virker det å være liten tvil om, men de ønsker ikke å ende opp med å betale for mye, skriver David Lynch for Football Insider. Han skriver at Jürgen Klopp derfor ønsker seg garantier på at midtbanespilleren har Liverpool som sitt førstevalg. Får han ikke det, kan de røde ende opp med å gå for noen andre. 

To ekstra grunner til å gå for Romeo Lavia i sommer

To ekstra grunner til å gå for Romeo Lavia i sommer

Romeo Lavia er ikke bare et spennende talent. Det kan også være flere grunner til at Liverpool burde kjøpe unggutten i sommer.

Nyheter 10.jun 22:17

En budkrig er nemlig ikke noe Liverpool har lyst til å være med på, og det kan det fort ende opp med dersom Lavia holder alle muligheter åpne. Chelsea skal være blant klubbene som er interessert, og de skal snart være klare til å legge inn et nytt bud. Southampton krever foreløpig opp mot 50 millioner pund for belgieren.

Manchester City følger også med på spilleren de solgte i fjor sommer. De har en tilbakekjøpsklausul som trer i kraft i 2024, som innebærer at de kan hente tilbake Lavia for 40 millioner pund. Men Pep Guardiola kan ifølge Lynch bli fristet til å fleske til allerede i sommer.

Lavia har fire år igjen av kontrakten med Southampton. 

Tar opp arven etter klubblegender

Tar opp arven etter klubblegender

Det har vært blandet drops blant Liverpools tiere, men Alexis Mac Allister går i legenders fotspor som klubbens nye nummer 10.

Innsikt 11.jun 16:31
– Ikke mye som tyder på at han er klar for å ta steget til Premier League helt ennå

– Ikke mye som tyder på at han er klar for å ta steget til Premier League helt ennå

Blackburn-ekspert tror Tyler Morton vil ha godt av et nytt utlån før han kan spille seg inn i troppen til Jürgen Klopp.

Innsikt 10.jun 20:01