Leeds viser interesse for Nat Phillips

Prislapp: 10 millioner pund.

Leeds ønsker å hente Nat Phillips fra Liverpool når de skal forsøke å rykke opp til Premier League på første forsøk etter nedrykket til Championship. Det melder Phil Hay i The Athletic tirsdag. 

Klubben har ikke ansatt en permanent manager etter at Sam Allardyce var ferdig med sitt korte opphold etter sesongslutt, men Phillips skal være på ønskelisten uavhengig av hvem som tar over.

Liverpool ønsker ifølge The Athletic opp mot 10 millioner pund for 26-åringen, som har spilt lite fotball etter den overraskende 2020/21-sesongen, der han ble en av heltene da laget sikret en imponerende tredjeplass. Våren 2022 tilbrakte han på lån i Bournemouth, der han bidro sterkt til opprykket til Premier League. Nå håper Leeds at han skal gjøre det samme for dem.

Daniel Farke er lansert som Leeds sin fremste kandidat til å ta over som manager, og han skal ha forsøkt å hente Phillips da han tidligere trente Norwich. 

Phillips spilte bare fem kamper i alle turneringer for Liverpool i 2022/23-sesongen, og står med 29 førstelagskamper totalt. Han har to år igjen av kontrakten sin med de røde.

Kun to lag ga flere minutter til unggutter

Kun to lag ga flere minutter til unggutter

Liverpool hadde høy snittalder på startoppstillingen, men var blant de flinkeste til å gi unggutter muligheten forrige sesong.

Nyheter 27.jun 12:08
– Regner med å være i Bayern neste sesong

– Regner med å være i Bayern neste sesong

Ryan Gravenberch sier at han ikke forventer en overgang i sommer.

Nyheter 27.jun 10:37