– Regner med å være i Bayern neste sesong

Ryan Gravenberch sier at han ikke forventer en overgang i sommer.

Bayern Münchens Ryan Gravenberch er blant midtbanespillerne Liverpool blir linket til i sommer, men et ferskt intervju 21-åringen har gjort med nederlandsk presse kan tyde på at det blir vanskelig for de røde å få til en overgang. 

– Jeg regner med at jeg fremdeles vil være i Bayern neste sesong, sier han til Algemeen Dagblad, gjengitt av Liverpool Echo

– Det er slik jeg tenker. Jeg er i en av de tre største klubbene i verden og er fornøyd med det. Jeg kommer ikke til å gi opp så raskt, og målet mitt er fremdeles å lykkes i Bayern, sier han.

Bayern-presidenten vil beholde Gravenberch

Bayern-presidenten vil beholde Gravenberch

Ryan Gravenberch har blitt linket til Liverpool etter å ha vært misfornøyd med spilletiden i Bayern München.

Gravenberch har ikke snakket med Thomas Tuchel om fremtiden

Gravenberch har ikke snakket med Thomas Tuchel om fremtiden

Midtbanespilleren vil ha en prat med treneren etter U21-EM.

Bayern vil ikke selge

Tidligere har stortalentet, som for øyeblikket spiller U21-EM i Georgia og Romania, vært åpen om at debutsesongen hos den tyske seriemesteren ikke svarte til forventningene, og at han ønsket garantier om mer spilletid neste sesong. Om han nå har fått garantiene er vanskelig å si, men uttalelsene i dag kan tyde på at han i det minste har fått noen oppmuntrende signaler. 

Bayern-president Herbert Hainer har tidligere vært tydelig på at klubben ønsker å beholde Gravenberch. 

Journalist Neil Jones skriver tirsdag i en artikkel for This Is Anfield at Gravenberch fremdeles er høyt oppe på Liverpools liste, men at det kommer til å bli vanskelig å få til en overgang.

«Liverpool ser et stort potensial i 21-åringen, men så langt har de ikke fått noen signaler om at Bayern er åpne for å selge, og definitivt ikke for summen på 25 millioner pund som det ble meldt om tidlig».

Det kan se ut til at vi må smøre oss med litt tålmodighet når det kommer til neste signering for Liverpool, og det er kanskje ingen krise all den tid det fremdeles er over to måneder til overgangsvinduet stenger.

Vil snart sette i gang kontraktssamtaler med Trent

Vil snart sette i gang kontraktssamtaler med Trent

Trent Alexander-Arnold har bare to år igjen av kontrakten.

Curtis Jones imponerte med landslagssjefen på tribunen

Curtis Jones imponerte med landslagssjefen på tribunen

Scouseren har fortsatt den gode formen med Liverpool i U21-EM, og bør nå også ha spilt seg inn i tankene til Gareth Southgate.