Vil snart sette i gang kontraktssamtaler med Trent

Trent Alexander-Arnold har bare to år igjen av kontrakten.

Denne sommeren lot Liverpool fire seniorspillere forlate klubben da kontrakten gikk ut, og det kan virke som vi i fremtiden kommer til å miste flere spillere gratis i stedet for å tilby en forlengelse. 

Men en spiller de røde ønsker å sikre seg for fremtiden er Trent Alexander-Arnold, som har en kontrakt som løper ut sommeren 2025. Scouseren skrev under på en lukrativ fireårsavtale for to år siden, og tjener ifølge Spotrac 180.000 pund i uken. 

Liverpool vil unngå at han neste år bare skal sitte igjen med ett år igjen av kontrakten, slik vi blant annet ser har skapt problemer for Chelsea med Mason Mount. James Pearce i The Athletic skriver at klubben derfor vil sette i gang kontraktssamtaler med Trent og hans team i løpet av de neste månedene. 

Mener Trent bør være selvskreven på landslaget

Mener Trent bør være selvskreven på landslaget

Robbie Fowler synes Trent Alexander-Arnold alltid bør være i Gareth Southgates mannskap.

Nyheter 25.jun 20:39
– Trent er Trent, og det er det største komplimentet jeg kan gi ham

– Trent er Trent, og det er det største komplimentet jeg kan gi ham

Andy Robertson liker å se kameraten blomstre i en ny rolle.

Nyheter 21.jun 22:01

Forlenger ikke med de over 30 ennå

Videre skriver Pearce at spillerne som har passert 30 år ikke kan forvente seg et tilbud om forlengelse på dette tidspunktet. 

Virgil van Dijk og Mohamed Salah er to spillere som i likhet med Trent er på avtaler frem til 2025, men at Liverpool FC ikke har noen hast med å sette i gang nye samtaler. Salah skrev under på en ny kontrakt i fjor og ble klubbens best betalte spiller med 350.000 pund i uken. Van Dijk skrev under på en fireårskontrakt for to år siden, og tjener 220.000 pund i uken. 

Pearce skriver for øvrig at vi kan regne med at vi nå går inn i siste sesong der Joel Matip og Thiago er Liverpool-spillere. De to har bare ett år igjen av kontrakten med de røde. 

«Med mindre noen av dem ønsker å forlate klubben i sommer, regner jeg med begge forsvinner gratis i 2024», skriver han.

Curtis Jones imponerte med landslagssjefen på tribunen

Curtis Jones imponerte med landslagssjefen på tribunen

Scouseren har fortsatt den gode formen med Liverpool i U21-EM, og bør nå også ha spilt seg inn i tankene til Gareth Southgate.

Nyheter 26.jun 23:03
«Det har vært lite fremskritt siden tidlige samtaler med spillerens representanter og Nice»

«Det har vært lite fremskritt siden tidlige samtaler med spillerens representanter og Nice»

Liverpool skal ikke være nærmere å komme til enighet om en overgang for Khephren Thuram, i motsetning til det søndagens rykter sa.

Kommentar 26.jun 21:00