Mener Trent bør være selvskreven på landslaget

Robbie Fowler synes Trent Alexander-Arnold alltid bør være i Gareth Southgates mannskap.

Trent Alexander-Arnold fikk omsider tillit av sin landslagssjef Gareth Southgate da England møtte Malta og Nord-Makedonia i landslagspausen, og betalte med scoring mot Malta og målgivende mot Nord-Makedonia. 

I en midtbanerolle var han sentral i det meste som skjedde, og styrte spillet som vi er vant med å se i klubbdrakta. 

Robbie Fowler mener scouseren alltid bør være i laget, og at han er blant de beste spillerne i landet. 

På linje med de Bruyne og Beckham

– Dersom Trent Alexander-Arnold hadde blitt tilgjengelig for salg i morgen, hadde enhver toppklubb i Europa prøvd å signere ham. Pep Guardiola hadde elsket å ha ham i Manchester City, og det er akkurat det samme med Real Madrid, Barcelona, PSG og Bayern Munchen, skrev scouseren i sin spalte for Mirror, gjengitt av Liverpool Echo

– Derfor kjøper jeg ikke tankegangen om at han må endre seg om han skal være i Gareth Southgates lag. Han var fantastisk på midtbanen når Malta og Nord-Makedonia ble overkjørt i EM-kvalifiseringen. 

Fowler mener det er samme om Trent spiller på midtbanen eller høyrebacken, men at han gjør laget bedre når han er på banen. 

– Alexander-Arnold er en av Englands beste 11 fotballspillere, uavhengig om han spiller på midtbanen eller høyreback. Han burde vært et av de første navnene i lagoppstillingen. Kvaliteten han har med ballen veier opp for de defensive manglene alle snakker om. 

–  Kvaliteten hans og pasningsspillet er helt der oppe med Kevin de Bruyne. På dødballer er han den beste i landet siden David Beckham. 

Fem unggutter som kan spille seg inn i Klopps planer i pre-season

Fem unggutter som kan spille seg inn i Klopps planer i pre-season

Vi har plukket ut fem unggutter vi tror får muligheten til å spille seg inn i Klopps planer når pre-season begynner om under to uker.

Innsikt 25.jun 19:01
Jones og Elliott figurerte da England U21 sikret gruppeavansement

Jones og Elliott figurerte da England U21 sikret gruppeavansement

Liveblogg 25.jun 19:50
KJEMI:

KJEMI:

Kan ha samme rolle for England

Den tidligere storscoreren skriver at han ikke forstår hvorfor Liverpools høyreback ikke kan ha samme rolle for England som for Liverpool, hvor han er høyreback i utgangspunktet, men går opp på midtbanen når laget har ballen. 

–  Klopp ba Trent gå opp på midtbanen fra høyrebackposisjonen i de siste ukene av sesongen, og fikk betalt med noen fantastiske prestasjoner. Jeg synes Southgate bør være modig og gi ham samme rolle, heller enn å bruke ham som en vanlig midtbanespiller. 

–  Det er en parodi at at en 24-åring som har vært sentral i at Liverpool har vunnet alle mulige trofeer kun har 20 kamper for landet sitt. 

Fowler tror Liverpool-spilleren har gitt Southgate hodebry.

–  Det var flott å høre han si etter Malta-kampen at han håpet å gi manageren en hodepine. Forhåpentligvis har han gjort akkurat det. 

Den anvendelige verdensmesteren ønsker nye utfordringer, og kan løse flere av Klopps problemer

Den anvendelige verdensmesteren ønsker nye utfordringer, og kan løse flere av Klopps problemer

Liverpool har blitt linket jevnlig med Benjamin Pavard denne sommeren. Det er en overgang som kunne ha løste flere problemer for de rødkledde.

Derfor valgte Mac Allister nummer 10, selv om Gerrards gamle nummer var ledig

Derfor valgte Mac Allister nummer 10, selv om Gerrards gamle nummer var ledig

Mac Allister vurderte å ta over Steven Gerrards gamle nummer, men nølte grunnet historien.