Derfor valgte Mac Allister nummer 10, selv om Gerrards gamle nummer var ledig

Mac Allister vurderte å ta over Steven Gerrards gamle nummer, men nølte grunnet historien.

Da Liverpool og Brighton kom til enighet om en overgang for Alexis Mac Allister, og spilleren ble enig med klubben om de personlige betingelsene, kunne argentineren velge og vrake blant de gjeve numrene. 

Både nummer syv, åtte, ni og ti var ledig, etter at James Milner, Naby Keita, Bobby Firmino og Sadio Mané har forlatt klubben i løpet av de to siste sesongene. 

Argentineren vurderte lenge å ta over draktnummer 8 som nærmest er hellig etter at Steven Gerrard bar det for Liverpool, men valgte etter en samtale med faren å heller ta nummer ti. 

Stor historie

– Faren min spurte meg hvilket nummer jeg ønsket å ha. Jeg visste at flere numre var ledige, inkludert nummer 10 og 8. 8-drakten er svært viktig i klubben på grunn av Gerrard, så jeg nølte litt. 

– Jeg endte opp med å ta nummer ti, men 8 er et nummer jeg liker godt og som har en stor historie i klubben, forklarte 24-åringen til Mirror, gjengitt av Liverpool Echo

Mac Allister kunne ifølge ryktene også ha valgt Manchester United og spill i Champions League, men bestemte seg for hvor han skulle spille etter en samtale med Klopp. 

– Etter at sesongen var over fikk jeg snakket med Klopp, og han fortalte meg om klubben, byen og hva han ønsket. Det viktigste var at de kommuniserte med meg og familien, og ønsket meg fra første øyeblikk. 

Den anvendelige verdensmesteren ønsker nye utfordringer, og kan løse flere av Klopps problemer

Den anvendelige verdensmesteren ønsker nye utfordringer, og kan løse flere av Klopps problemer

Liverpool har blitt linket jevnlig med Benjamin Pavard denne sommeren. Det er en overgang som kunne ha løste flere problemer for de rødkledde.

Liverpool skal være nære enighet om avtale for Khephren Thuram

Liverpool skal være nære enighet om avtale for Khephren Thuram

Ryktebørsen 25.jun 11:45

– Da jeg fikk snakket med treneren, ble jeg mer sikker. Det er de små detaljene som som gjorde det, jeg føler at det er riktig steg i karrieren. 

Ønsker flere titler

Argentineren forteller også om hvorfor Klopp ønsket ham i det nye Liverpool-laget som skal bygges. 

– Vi vet alle at Klopp liker å spille kontringsspill, men de siste årene har det vært en endring i stilen. Han forklarte at han trengte spillere som kan spille mellom linjene og med vinnermentalitet. 

PÅ PLASS: Mac Allister på sitt nye treningssenter.

PÅ PLASS: Mac Allister på sitt nye treningssenter.

Etter triumfen med Argentina i VM har lysten til å vinne titler bare økt for Mac Allister. 

– Jeg har alltid hatt vinnermentaliteten, men enda mer etter VM. Jeg vil vinne titler - det er målet til meg og klubben. Liverpool er en av de største klubbene i Europa og verden, på grunn av historien. 

– Supporterne viser det hver kamp. I tillegg til historien har de fantastiske spillere og en bra trener. Fra første øyeblikk viste de et stort ønske om å ha meg der, avsluttet han i intervjuet. 

Liverpool blant flere klubber som benytter seg av kunstig intelligens

Liverpool blant flere klubber som benytter seg av kunstig intelligens

Teknologien har for alvor har gjort sitt inntog i samfunnet de siste månedene, og ser også ut til å kunne være nyttig for Premier League-klubbene.

Nå begynner det å haste dersom Klopp skal få sitt ønske oppfylt

Nå begynner det å haste dersom Klopp skal få sitt ønske oppfylt

Det er bare to uker til sesongoppkjøringen begynner.