Nå begynner det å haste dersom Klopp skal få sitt ønske oppfylt

Det er bare to uker til sesongoppkjøringen begynner.

Liverpool pangåpnet årets overgangssommer allerede før vinduet begynte da kjøpet av Alexis Mac Allister fra Brighton ble bekreftet 8. juli. Argentineren kostet de røde 35 millioner pund, og er starten på oppussingen av spillerstallen, der spesielt behovet for midtbanespillere er stort etter at James Milner, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain er borte.

Men de siste ukene har det gått noe tråere, og det har vært lite konkret å finne hos de journalistene som er tettest på begivenhetene i korridorene på AXA Training Centre. Nå har ti dager gått siden overgangsvinduet offisielt åpnet, men ingenting tyder på at de røde er i nærheten av en medisinsk sjekk.

Klubben har i tidligere tilfeller vist at de er kapable til å holde kortene tett til brystet når det gjelder spillerkjøp, og kanskje gjør de det igjen nå, og snart er klare til å dra et spennende og overraskende navn opp av hatten.

Hvem skal fylle kvoten?

Hvem skal fylle kvoten?

Liverpool linkes stadig til flere spillere, men få av dem vil bidra til å fylle opp «homegrown»-kvoten.

Innsikt 24.jun 18:38
Alexis Mac Allister slutter seg til «The Team of Macs»

Alexis Mac Allister slutter seg til «The Team of Macs»

Alexis Mac Allister blir den 43. Liverpool-spilleren til å bære denne kuriositeten.

Innsikt 24.jun 14:11

Men etter hvert som vi nærmer oss 8. juli og en ny pre-season, kan ting tyde på at Jürgen Klopp ikke kommer til å få viljen sin - nemlig å ha alle nye spillere på plass til sesongoppkjøringen begynner. Det ble rapportert tidlig i mai at det var managerens ønske, selv om han senere i måneden sa følgende:

– I en perfekt verden signerer alle i morgen, og vi kan sette i gang planene for sommeren. Men det skjer ikke alltid, og det er et langt vindu og en lang oppkjøring, så vi har tid.

Hvem er nærmest?

Det mest konkrete vi har fått høre hva gjelder spillerkjøp den siste uken, er kanksje fra lokalavisen Nice Matin, som skrev at Liverpool vil vente til U21-EM er over med å gå for Khephren Thuram.

Finalen i Georgia spilles samme dag som de røde samles igjen etter sommerferien, og skulle Thuram og Frankrike gå hele veien, vil han uansett miste en god del av oppkjøringen i sommer.

Ellers er Micky van de Ven et navn som har dukket opp i det siste, og det er spennende å følge med på etter at David Lynch skrev at Liverpool definitivt kommer til å hente en midtstopper i sommer. Men også han er opptatt i U21-EM, og vil dermed ikke være med fra start på oppkjøringen.

Skulle Liverpool falle ned på at de kun trenger én ekstra midtbanespiller, blir kanskje ikke vinduet så hektisk som mange trodde. Men hektiske uker er likevel i vente dersom Klopp skal få et viktig ønske oppfylt.

Kan tjene på videresalg av tidligere spillere i sommer

Kan tjene på videresalg av tidligere spillere i sommer

Liverpool kan få betalt for å ha sikret seg videresalgsklausuler.

Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

178 sider fullstappet med Liverpool-stoff:Under 30 eksemplarer igjen av sesongboka - løp og kjøp!

Utvidet frist for GRATIS frakt! Alle som bestiller senest søndag kveld vil motta boka med gratis frakt!

Supporterklubben 22.jun 13:46