Den anvendelige verdensmesteren ønsker nye utfordringer, og kan løse flere av Klopps problemer

Liverpool har blitt linket jevnlig med Benjamin Pavard denne sommeren. Det er en overgang som kunne ha løste flere problemer for de rødkledde.

Det virker sannsynlig at Liverpool kommer til å hente inn en forsterkning i midtforsvaret denne sommeren. 

Joel Matip er på vei inn i det som ser ut til å bli hans siste sesong i rødt, samtidig som Joe Gomez har hatt problemer med å komme tilbake på gammelt toppnivå etter flere alvorlige skader. I tillegg kan Nathaniel Phillips bli solgt, dersom det riktige budet kommer. 

Da passer det bra at Bayern Munchens forsvarsspiller Benjamin Pavard ser ut til å være på flyttefot. 

Allsidig og rutinert

Pavard kan både spille midtstopper og back, og har også vært innom midtbanen i karrieren. I sesongen som var - da Bayern Munchen ble tyske mestere - spilte 27-åringen 17 kamper som midtstopper og 13 som høyreback. 

Franskmannen kan altså både tilby backup bak Klopps foretrukne stopperpar med Virgil van Dijk og Ibrahima Konaté, samtidig som han kan være et godt alternativ til Trent Alexander-Arnold på høyreback. 

Han har ved flere anledninger vist seg som en av verdens beste backer, og flere husker nok hans fantastiske scoring for Frankrike mot Argentina i kvartfinalen av VM i 2018. 

I tillegg til allsidigheten er rutinen til franskmannen noe Klopp sannsynligvis ønsker i troppen sin. Pavard har vunnet Champions League og VM, i tillegg til fire tyske seriemesterskap. 

Kan tenke seg å fortsette i rødt

Med kun ett år igjen av kontrakten skal forsvareren ønske seg en ny utfordring, og Bayern skal være åpne for å slippe ham for rundt 30 millioner pund. 

Fredag skrev Christian Falk, som har god kontroll på tysk fotball, at Pavard skal være åpen for en overgang til Liverpool. 

I 2020 hentet de rødkledde Thiago fra tyskerne, mens Sadio Mané gikk motsatt vei etter 2021/22-sesongen. De to klubbene skal ha et godt forhold. 

Liverpool blant flere klubber som benytter seg av kunstig intelligens

Liverpool blant flere klubber som benytter seg av kunstig intelligens

Teknologien har for alvor har gjort sitt inntog i samfunnet de siste månedene, og ser også ut til å kunne være nyttig for Premier League-klubbene.

– Resten av verden var mot meg, men i Liverpool-boblen hadde jeg støtte

– Resten av verden var mot meg, men i Liverpool-boblen hadde jeg støtte

Peter Crouch ser tilbake på tiden som Liverpool-spiller i forbindelse med lanseringen av dokumentaren «That Peter Crouch Film»