Fabrizio Romano:Liverpool i samtaler med to franskmenn – Mac Allister på medisinsk sjekk

Det kan bli en hektisk uke i korridorene på Anfield.

Alexis Mac Allister ser ut til å bli Liverpools første signering denne sommeren. Klubben er ute etter å styrke midtbanen sin, og argentineren ser ut til å bli den første brikken som faller på plass i Jürgen Klopps planer.

Tirsdag formiddag melder Fabrizio Romano om at Liverpool har avtalt en medisinsk test for 24-åringen i løpet av dagen.

Journalisten skriver videre at klubben ønsker å få på plass kontraktssignering onsdag, før midtbanespilleren reiser på landslagsoppdrag med Argentina.

Italieneren melder videre at de røde også sikter seg inn på flere midtbanespillere. Det skal gjelde Nice-spiller Khephren Thuram og Mönchengladbachs Manu Kone.

PÅ VEI: Alexis Mac Allister forventes å bli Liverpool-spiller i løpet av de to neste dagene.

PÅ VEI: Alexis Mac Allister forventes å bli Liverpool-spiller i løpet av de to neste dagene.

«Det pågår interne diskusjoner. Liverpool ba om mer tid for å få på plass Alexis Mac Allister-avtalen, før de bestemmer seg for nye midtbanespillere. Klubben har vært i direkte kontakt med deres agenter denne uken», skriver han på Twitter.

David Lynch i Football Insider melder om det samme mandag morgen. 

«Det har vært samtaler med representantene til Borussia Mönchengladbachs Kone og Nice-spiller Thuram. Duoen passer profilen til Jürgen Klopp, som ønsker å forsterke troppen inn mot 2023-2024-sesongen, i en sommer med enorme utskiftninger.», skriver Lynch.

Manu Kone står oppført med en markedspris på 32 millioner euro på Transfermarkt. 22-åringen har en kontrakt som utløper i 2025. Khephren Thuram står til samme pris og kontraktslengde. 

Adam Lallana kommer med flere interessante opplysninger rundt Mac Allister

Adam Lallana kommer med flere interessante opplysninger rundt Mac Allister

Midtbaneduoen tilbrakte tre år sammen i Brighton.

Spennende tider!

Spennende tider!

Når Alexis Mac Allister signerer den ventede overgangen, da vil den vanskeligste delen av Jörg Schmadtkes sommer begynne.

Kommentar 05.jun 17:00