Liverpool og Newcastle følger midtbanespilleren, og i dag utløper utkjøpsklausulen

Skjer det noe rundt Dominik Szoboszlai før klausulen går ut?

Kanskje må vi snart lære oss å stave Dominik Szoboszlai korrekt, for det er ingen tvil om at midtbanespilleren er på Liverpools liste over kandidater.

Det har vært samtaler mellom Liverpool og RB Leipzig denne uka, og x-faktoren er en utkjøpsklausul i ungarerens kontrakt.

Den skal ligge på «bare» £60 millioner og går ut ved månedsskiftet midnatt fredag.

Foreløpig har ikke de røde kommet med et konkret bud, men de kan bli tvunget til å gjøre noe om andre klubber nå skulle forsøke seg.

Newcastle følger med

Paul Joyce i The Times trekker frem Newcastle som en av de interesserte.

«The Magpies» har fulgt 22-åringen tett og nylig måtte de se et annet midtbanemål, Leicesters James Maddison, glippe til Tottenham.

Positive samtaler mellom Liverpool og Szoboszlais representanter

Positive samtaler mellom Liverpool og Szoboszlais representanter

Flere troverdige journalister melder om stor interesse for 22-åringen.

Grunnene til at Dominik Szoboszlai passer Klopps spillestil til punkt og prikke

Grunnene til at Dominik Szoboszlai passer Klopps spillestil til punkt og prikke

Nå kan 22-åringen bli Liverpools neste signering.

Innsikt 29.jun 18:03

Samtidig er italienske Sandro Tonali klar for å bytte ut Milano med Tyneside, men Eddie Howe vil ha ytterligere forsterkninger før laget skal ut i Champions League.

Carvalho er egen avtale

Et fortrinn kan være det gode forholdet mellom Leipzig og Liverpool, med spillerkjøp som Naby Keita og Ibrahima Konaté, samt at spilleren gjerne skal ville jobbe med Jürgen Klopp.

Liverpool er i ferd med å sende Fabio Carvalho motsatt vei, på et sesonglangt lån, men ifølge Joyce forhandles dette som separate avtaler.

Szoboszlai, som tidligere har spilt for Red Bull Salzburg, er klar for å forlate RB Leipzig og Bundesliga. Men skjer det ikke noe før klausulen løper ut, vil tyskerne sitte på en betydelig sterkere forhandlingsposisjon.