Mac Allister har fullført den medisinske testen

24-åringen kan bli presentert som Liverpool-spiller i dag.

Nyhetene rundt Alexis Mac Allisters overgang til Liverpool fortsetter å strømme på. Det aller meste tyder derfor på at argentineren blir klubbens første signering denne sommeren.

Tirsdag ettermiddag meldte James Pearce om enighet mellom Brighton og Liverpool. 

«Alexis Mac Allister har fått klarsignal fra Brighton om å ta den medisinske testen, om han velger å dra til Liverpool. De personlige betingelsene er sluttført, som forventes å signere en femårskontrakt».

Den medisinske testen skal ha blitt gjennomført tirsdag, og 24-åringen har blitt observert på vei inn til Liverpools treningsanlegg AXA. Det skriver Daily Mail natt til onsdag.

«Mac Allister ble sett på vei inn i bygget på Merseyside tirsdag kveld kledd i en hettegenser og mørke briller for å skjule identiteten hans. Han er der for å fullføre den siste biten som trengs for at en avtale kan fullføres innen slutten av denne uken», skriver avisen.

Du kan se bildet i vinduet under.

I minuttene etter James Pearce meldte om en enighet, kom også flere Liverpool-journalister på banen og publiserte de samme nyhetene. Argentineren forventes å bli klar for de røde innen helgen, men kanskje også i løpet av dagen.

Det rapporterer høyst informerte Fabrizio Romano. Den italienske journalisten skrev tirsdag formiddag om at Liverpool ønsker å få på plass kontraktssigneringen onsdag, før midtbanespilleren reiser på landslagsoppdrag med Argentina.

Ifølge Pearce skal overgangsummen ligge på mellom 45 og 55 millioner pund, avhengig om ulike klausuler blir innfridd. Avtalen skal strekkes seg i fem år, til 2028.

Dette vil Mac Allister trolig koste

Dette vil Mac Allister trolig koste

Argentineren blir billigere enn hva mange rapporterte tidligere.

Stjernetreff, stortalent og kulthelt – slik har det gått med Liverpools argentinere

Stjernetreff, stortalent og kulthelt – slik har det gått med Liverpools argentinere

Alexis Mac Allister ser ut til å bli Liverpools sjette spiller fra Argentina.

Innsikt 06.jun 15:50