Mac Allister med melding til Brighton-supporterne

Argentineren oppsummerer sesongen og tar samtidig kanskje farvel med Brighton.

Alexis Mac Allister har akkurat avsluttet en sesong han sent kommer til å glemme. I desember ble han verdensmester med landslaget Argentina, og for klubblaget Brighton har det også gått bra. Ti scoringer fra midtbaneposisjon bidro godt til at sørkystlaget har kvalifisert seg til Europa League for første gang, og laget tok seg også helt til semifinalen i FA-cupen.

Nå forventer mange at 24-åringens tid i klubben er forbi, og at Liverpool blir neste stoppested. Manager Roberto De Zerbi har langt på vei bekreftet at Mac Allister ser ut til å være på vei bort, og det var med tårer i øynene midtbanespilleren takket sine supportere for støtten etter sesongavslutningen. 

Førstelagsspillere i gang med trenerutdanningen

Førstelagsspillere i gang med trenerutdanningen

Fabinho, Diogo Jota og Joel Matip benyttet den siste uken før ferien til å gjennomføre et trenerkurs.

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Mohamed Salah med tosifret antall mål og målgivende pasninger for fjerde gang for Liverpool i Premier League.

Mac Allister har nå kommet med en oppdatering på Instagram der han takker for sesongen. Om teksten som ligger ved videoen helt kan betraktes som en avskjedsmelding kan vi kanskje ikke hevde, men det er sannsynlig at argentineren nå takker for seg. 

«Det var en ære å representere Brighton & Hove Albion FC i et verdensmesterskap, og det å bli den første VM-vinneren for denne klubben vil jeg aldri glemme (forhåpentligvis får dere flere)», skriver han. 

«For tre og et halvt år siden kjempet vi mot nedrykk, og etter så mye hardt arbeid skal klubben nå spille i Europa League for første gang. Vi oppnådde alt sammen og må derfor være veldig stolte», legger han til. 

Kan bli fullført neste uke

Fabrizio Romano kom onsdag med nok en oppdateringom Alexis Mac Allister. Han skriver at Liverpools plan er å komme til enighet med spilleren om alle detaljene med spillerens kontrakt denne uken. Partene skal være så godt som enig om de personlige betingelsene.

Deretter er planen at avtalen og kjøpet skal fullføres i neste uke, skriver han. Det rimer godt med rapportene fra Argentina om at planen fra spillerens side er at overgangen er fullført før reiser til Asia for landslagssamling med Argentina.

Romano skriver videre at Liverpool vil betale utkjøpsklausulen, og at den er lavere enn de 70 millionene som er rapportert andre steder, dersom alt går etter planen med å bli enighet med spilleren.

Gråtende Mac Allister takket av til Brighton-fansen

Gråtende Mac Allister takket av til Brighton-fansen

Treneren bekrefter at det kan ha vært hans siste kamp.

Tallene som viser hvordan Mac Allister kan bekle ulike roller

Tallene som viser hvordan Mac Allister kan bekle ulike roller

Hva slags type spiller er det Jürgen Klopp & Co jakter egentlig?