Førstelagsspillere i gang med trenerutdanningen

Fabinho, Diogo Jota og Joel Matip benyttet den siste uken før ferien til å gjennomføre et trenerkurs.

Liverpools førstelagsspillere har nå tatt sommerferie, i alle fall fra klubbfotballen, og på noen av spillernes Instagram-profiler kan vi se at de har reist til ulike steder av verden for å koble av. 

Nå viser det seg at tre av spillerne, Diogo Jota, Fabinho og Joel Matip, la inn en ekstra innsats før sesongen var over. Mellom kampene mot Aston Villa og Southampton inntok de nemlig rollen som trenere for unggutter fra Robbie Fowler Academy for å gjennomføre et trenerkurs. 

Akademiet selv la ut bilder fra samlingen, der førstelagstrioen var blant flere andre som benyttet anledningen til å jobbe videre med trenerutdanningen. Ifølge thisisanfield.com var også akademispillerne James McConnell, Iwan Roberts, Reece Trueman og Oscar Kelly til stede for å ta nødvendige trenerkurs. Den tidligere akademispilleren Stephen Sama, som nå har fylt 30 år, var også til stede. 

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Salah klarte dobbeltbragden for fjerde gang på seks sesonger

Mohamed Salah med tosifret antall mål og målgivende pasninger for fjerde gang for Liverpool i Premier League.

Vil bruke Deepdale som alternativ til Anfield

Vil bruke Deepdale som alternativ til Anfield

Liverpool får ikke gjennomført sin årlige treningskamp på Anfield i år.

Det er ikke kjent hvilke ambisjoner Jota, Fabinho og Matip har som trenere, og forhåpentligvis er det noen år til å legge skoene på hylla. Men ting kan tyde på at de har begynt å tenke på hva de skal drive med etter at trenerkarrieren er over, og det finnes mange spillere som har tatt trenerutdanning mens de fremdeles er aktive som spillere. 

Ungguttene de trente i forrige uke går til daglig på akademiet til Robbie Fowler, som holder til på Liverpools tradisjonsrike treningsanlegg Melwood, som nå ser ut til å bli det nye hjemmet til Liverpool FC Women. 

– Det var første gang i karrieren at jeg følte meg ustoppelig

– Det var første gang i karrieren at jeg følte meg ustoppelig

Alex Oxlade-Chamberlain reflekterer over seks fine år i Liverpool FC.

– Gladbach vil selge for 30-34 millioner pund

– Gladbach vil selge for 30-34 millioner pund

Det har vært samtaler mellom Liverpool og Borussia Mönchengladbach denne uken.