Vil bruke Deepdale som alternativ til Anfield

Liverpool får ikke gjennomført sin årlige treningskamp på Anfield i år.

Liverpool har de siste årene hatt for vane å spille en treningskamp på Anfield like før Premier League-sesongen begynner, men det lar seg ikke gjøre i år som følge av arbeidet med å utvide Anfield Road Stand. De røde har bedt om å få starte neste sesong på bortebane for å få den nye tribuneseksjonen klar til første kamp. 

Men en treningskamp på hjemlig grunn ønsker de likevel å gjennomføre, og ifølge Daily Mail har klubben derfor bedt Preston North End om å låne deres hjemmebane Deepdale til kampen. Liverpool ønsker å spille kampen 7. august. Premier League vil sparkes i gang lørdag 12. august, og avisen skriver at det er veldig sannsynlig at forespørselen om å starte på bortebane blir innvilget.

– Det var første gang i karrieren at jeg følte meg ustoppelig

– Det var første gang i karrieren at jeg følte meg ustoppelig

Alex Oxlade-Chamberlain reflekterer over seks fine år i Liverpool FC.

Ble straffet hardt av VAR da VM-drømmen ble knust

Ble straffet hardt av VAR da VM-drømmen ble knust

Liverpool-stopper Jarell Quansah var involvert i det avgjørende øyeblikket som sendte England ut av U20-VM.

Preston, en klubb Liverpool har et godt forhold til, vil gjerne låne ut stadion til en gigant fra Premier League, men dersom de skulle få hjemmekamp i første runde i ligacupen, som spilles tirsdag 8. august, vil de trekke seg fra avtalen. 

Hvem som eventuelt blir motstander på Deepdale 7. august er ikke kjent, men Daily Mail skriver at det trolig blir en klubb fra utlandet. 

Liverpool skal møte Leicester og Bayern München på sin pre-season-tur til Singapore henholdsvis 30. juli og 2. august. Før den tid skal de på treningsleir til Tyskland, der det trolig også blir noen treningskamper.

Landslagssjefen forventer overgang

Landslagssjefen forventer overgang

– Kelleher trenger spilletid, sier landslagssjefen.

Dette sa Firmino i avskjedstalen til lagkameratene

Dette sa Firmino i avskjedstalen til lagkameratene

Firminos holdt avskjedstale til lagkameratene. Nå linkes han til Real Madrid.