Newcastle er i ferd med å kjøpe en midtbanespiller Liverpool lenge har hatt i kikkerten

En stor overraskelse på overgangsmarkedet, om dette går i orden...

Den italienske landslagsspilleren Nicolo Barella er et navn som har blitt nevnt mye i forbindelse med Liverpool de siste årene, og før de røde skulle møte Inter i Champions League forrige sesong bekreftet Jürgen Klopp at det var en spiller han er begeistret for.

– Vi så kampen, og er veldig glade for at Barella ikke spiller mot oss, sa han blant annet, da EM-vinneren fra Euro 2020 var suspendert i den kampen.

Navnet har stadig blitt nevnt, og så sent som i forrige måned meldte «transferguru» Gianluca Di Marzio at Liverpool fortsatt fulgte 26-åringen tett. I mai skal de ha hatt speidere på plass for å se møtet mellom Inter og Lazio.

På vei til Newcastle!

Nå melder The Telegraphs fremste journalister på Newcastle og transfers at de er i ferd med å kjøpe Barella fra Inter.

Overgangssummen skal være på rundt 50 millioner pund. Det skal ha vært intensive forhandlinger de siste dagene, og det jobbes nå med å få sluttført handelen.

Han skal være én av to midtbanespillere de planlegger å hente til St. James’ Park i sommer. Den andre er James Maddison fra Leicester City.

Newcastle kom på fjerdeplass i Premier League forrige sesong, og sikret seg Champions League-spill. «The Magpies» ser ut til å gjøre flere gode handler, og kan bli en utfordrer helt i toppen allerede. Det var så sent som i oktober 2021 at de ble kjøpt opp av Saudi-Arabia og ble styrtrike.

Sender målvakt på lån

Sender målvakt på lån

Harvey Davies skal spille i League Two den kommende sesongen.

Vanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Vi følger landskampeneVanvittig drama – men Jones ble matchvinner da England tok EM-gull!

Det er en stor runde landslagsfotball i sommer, før ferie og preseason.

Innsikt 08.jul 19:05