Onsdag slipper Liverpool første del av Bobby Firmino-dokumentaren

Hovedpersonen selv omtaler det som sin avskjedsgave til Liverpool-fansen.

– Det var en stor ære å kunne fortelle min historie på denne måten. Jeg er stolt over at familien og vennene mine, tidligere lagkamerater og alle de som har hjulpet med i løpet av årene omfavnet prosjektet med så mye lidenskap, sier hovedpersonen selv.

«Bobby» er en LFC-originalserie i tre deler, som alle forteller sin bit av Roberto Firminos karrierereise til og på Anfield. Her skal det bli både tårer og nye historier.

– Det var en emosjonell opplevelse å gjenoppleve min reise, og jeg må advare dere om at det vil bli noen tårer langs veien! Det vil bli historier dere uten tvil har hørt, men mange som dere ikke kjenner.

Nytt og eksklusivt innhold

Dokumentarserien vil ha arkivmateriale som ikke tidligere har blitt vist, samt flere eksklusive intervjuer. 

– Det er like mye om livet utenfor fotballen som den suksessen jeg har kunnet nyte på banen. Det er ikke bare min avskjedsgave til Liverpool-fansen, som tok meg inn i deres hjerter, men en et verdifullt minne for meg selv og min familie – noe vi vil ta vare på for alltid.

Roberto Firmino-sangtekst: Si señor

Roberto Firmino-sang: Si señor

Firmino ønsket i Saudi-Arabias fotballrevolusjon

Firmino ønsket i Saudi-Arabias fotballrevolusjon

En slags revolusjon pågår i Midtøsten hvor en rekke profiler skal lokkes dit.

I den første episoden får vi komme nærmere på Firminos unge liv, og vi besøker hans fødested på den nordøstlige kysten av Brasil. 

Mariana og Jose, foreldrene, ser tilbake på barndommen og de første stegene inn i fotballen. 

Videre får vi følge med gjennom skoleårene og høre fra trenerne i Clube de Regatas Brasil, Firminos første lag, og hvilket inntrykk han gjorde på dem.

«Episode one: The Boy From Maceio» er tilgjengelig via LFCTV/LFCTV GO eller YouTube-medlemskap (Anfield Tier). Med koden «GOFREE23» får du en måned gratis. 

«Episode two: Far From Home» kommer 19. juni og «Episode three: Best In The World» 24. juni.