Salahs agent tok raskt livet av overgangsrykte

Det ble hevdet at Mohamed Salah hadde vært i møter med PSG.

Torsdag meldte Sports Zone at Paris Saint-Germains mektige president Nasser Al-Khelaifi hadde vært i møte med Mohamed Salah.

Møtet skal ha funnet sted i Marokko, ifølge nettstedet. PSG står i fare for å miste Kylian Mbappé, som ikke vil forlenge kontrakten sin og kan forlate som Bosman-spiller neste sommer. I tillegg har Lionel Messi dratt og skal fortsette karrieren i MLS og Inter Miami, mens Neymar kan være på vei til Saudi-Arabia.

Nettstedet Get Football News France videreformidlet historien, og delte den på sosiale medier. Problemet var bare at det heldigvis ikke var hold i det.

Tatt livet av raskt

Mohamed Salahs agent Ramy Abbas Issa har ikke alltid vært en populær figur blant Liverpool-supportere, og spesielt før kontraktsforlengelsen til dagens bursdagsbarnet i fjor sommer var han irriterende med en rekke kryptiske meldinger på sosiale media.

Dagens melding er i alle fall ikke til å ta feil av, og er godt nytt for oss Liverpool-supportere, for det hele er bare oppspinn.

«Nei, det gjorde han ikke. Det er den korte historien», twitret Abbas, og tok med det livet av ryktet raskt og effektivt.

Liverpool offentliggjør hvem som frigis og hvem som er tilbudt nye kontrakter

Liverpool offentliggjør hvem som frigis og hvem som er tilbudt nye kontrakter

Sju akademispillere frigis – mens flere har tilbud om nye avtaler.

Leighton Clarkson er solgt

Leighton Clarkson er solgt

Nå er det bekreftet at Leighton Clarkson er solgt.